Šta je novo?

Nokia 5510

Miroslav Ignjatovic je napisao(la):
Uglavnom moze da se nadje po Beogradu za 10-15 evra
GDE? Kopam i kopam da ih nadjem, i nista. Reci konkretnu lokaciju, da odmah odem tamo, ali samo ako ih provereno ima.

Hvala za programe.

RazbojNick je napisao(la):
GDE? Kopam i kopam da ih nadjem, i nista. Reci konkretnu lokaciju, da odmah odem tamo, ali samo ako ih provereno ima.

Ne znam gde ih sada ima, no znam gde ih je bilo prethodnih meseci ...
Ja pre prosle jeseni video jedan za 10 evra u Mobilix-u, na uglu Ruzveltove i 27. Marta, a drugarica je oko Nove godine kupila original za 1200 dinara u prodavnici u Beogradjanci.
Pa ti pogledaj ...
Eventualno trazi kao handsfree za N-Gage.

RazbojNick je napisao(la):
Da nemas neki telefon, posto ne mogu pre subote da odem?

Mobilix : 011/185-160 i 011/630-675 ( makar tako pise na firmi :))
Za onu u Beogradjanci ne znam, ali mislim da se reklamira u Halo oglasima, pa pogledaj na http://www.halooglasi.co.yu/ u rubrici mobilni telefoni.
Mada, prodavci se uglavnom slabo razumeju u to, svasta ce ti napricati, bolje je da sam odes ...
Prodji prodavnice u centru, i na NBG buvljaku, mora da negde ima.
Ako ti nije stalo do stereo zvuka, nabavi klasican 2.5mm stereo handsfree ( od Nokie 8310 npr. ili neke Motorole isl. ), koji na 5510 daje mono zvuk ( ali boljeg kvaliteta ). Moze se koristiti i mikrofon, samo dugme ne radi ( postavi se auto respond ). Na taj nacin ako muziku iskomprimujes u mono 40kbps AAC, mozes staviti 3,5h muzike dobrog kvaliteta na telefonu ...

Ma, meni je telefon uvek pun do pola. Mp3 mi sluzi vise kao dopuna za radio, tj. kad na njemu nema nista. A i hocu handsfree bas zbog dugmeta, da vrtim stanice/pesme bez vadjenja telefona iz dzepa/torbice/neceg treceg.
Na buvljaku nije bilo prosle godine najesen.

Hvala za telefone, zvacu ih, kosta me samo malo impulsa :)

Stalo mi je do stereo zvuka :) a i mrzi me da rekompresujem pesma.

Jos jednom hvala.

Kako nosite ovaj telefon preko leta? Mislim da li oko vrata ili za pojasom jer mi se čini da je veliki za džep od pantalona. Kupio sam ga u decembru pa mi je ovo prvo leto sa njim :)

Miroslav Ignjatovic je napisao(la):
Inace, ne postoji ni jedan vise telefon koji pusta mp3, ima radio i punu tastaturu.

Postoji, američka verzija 3300. Iskreno, moje višegodišnje korišćenje 5510 pokazuje da je otkazivanje rada tastera (totalno ili zbog prljavštine) isuviše velika gnjavaža.

Za 130 evra mislim da je 3300 stvarno mnogo bolja kupovina.

A meni je otkazao celokupan flash, tako da plejer vise nemam. Dodajmo na to da mi adapter za slusalice gubi kontakt na levom kanalu i eto zurke, ali za desno uvo :smor:

@ Gibli: mozes da ga kacis oko vrata, ima i predvidjene proreze, ali ne cini li ti se da je malo velik za tako nesto (sem ako nemas vrat kao neki bilder)? Ja ga drzim u dzepu, ruci ili torbici na ramenu...

Originally Posted by RazbojNick

mozes da ga kacis oko vrata, ima i predvidjene proreze, ali ne cini li ti se da je malo velik za tako nesto (sem ako nemas vrat kao neki bilder)? Ja ga drzim u dzepu, ruci ili torbici na ramenu...
E mi Ličani idemo u lov na medvede samo sa klupkom užeta omotanim oko jedne i nožem u drugoj ruci :)
Probao sam ipak može da stane u džep.
Originally Posted by RazbojNick

A meni je otkazao celokupan flash, tako da plejer vise nemam. Dodajmo na to da mi adapter za slusalice gubi kontakt na levom kanalu i eto zurke, ali za desno uvo :smor:
Ako hoćeš da ga popravljaš mislim da možda možeš u Tehnomarket servisu. Kod njih sam kupio 5510 koji je bio neispravan, gasio se i gubio mrežu, pa su mi zamenili celu glavnu ploču, samo je pitanje koliko se to isplati.

Gibli je napisao(la):
E mi Ličani idemo u lov na medvede samo sa klupkom užeta omotanim oko jedne i nožem u drugoj ruci :)
Probao sam ipak može da stane u džep.
De si, zemljace :d Samo, sta ce ti noz? Golim rukama se to ubija, nemoj da nam brukas sortu.
Naravno da moze u dzep :)

Gibli je napisao(la):
Ako hoćeš da ga popravljaš mislim da možda možeš u Tehnomarket servisu. Kod njih sam kupio 5510 koji je bio neispravan, gasio se i gubio mrežu, pa su mi zamenili celu glavnu ploču, samo je pitanje koliko se to isplati.
Ne isplati se. Nov je 60 evra. Drugaru je crkao: vukao vecu voltazu sa baterije i nije mogao da radi duze od 2-3 sekunde. Odn'o ga je u neki servis na Vozdovcu, nesto su fleshovali, i naplatili mu 30 DM. Ja ne bih prosao jevtino...

Gibli je napisao(la):
Kako nosite ovaj telefon preko leta? Mislim da li oko vrata ili za pojasom jer mi se čini da je veliki za džep od pantalona. Kupio sam ga u decembru pa mi je ovo prvo leto sa njim :)

Moze u dzep, ali tako i ulazi ona pominjana prasina :). Imas torbice za kais od Eriksona R310 na buvljaku za oko 150 dinara, ja ga tako nosim :).

forsaken demon je napisao(la):
Postoji, američka verzija 3300.

... koja ne radi kod nas, probano :). Kupio je drug u Kanadi i sada ga koristi kao mp3 plejer :( ...

Iskreno, moje višegodišnje korišćenje 5510 pokazuje da je otkazivanje rada tastera (totalno ili zbog prljavštine) isuviše velika gnjavaža.

... ako nemas alat za otvaranje.

Za 130 evra mislim da je 3300 stvarno mnogo bolja kupovina.

Sada je 3300 100 evra, no ja mislim da je N-Gage za 110 jos bolja ( jer mozes pristupiti memoriji telefona ), samo ako imas u cemu da ga nosis :).

Vrh Dno