Šta je novo?

Nokia 5510.....

BigBoy

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
675
Zeleo bih da kupim nokia 5510, pa me interesuje misljenje nekog KO JE IMAO taj telefon. Kojeg je kvaliteta, baterija i slicno..... Za koliko se moze naci i gde?!

Napominjem da LEPOTA I VELICINA TELEFONA NISU BITNE!!!!

PS: Anubis cuo sam tvoje misljenje, ali bih i misljenje drugih!

PozdraV

Odlican kvalitet, baterija traje dovoljno dugo (tacnije oko 8,5 preslusavanja svih 64 mb muzike)
Jedino bi mozda mogao da promenis sluske ali pod uslovom da slusas na najjacim tonovima, jer tu dolazi do probijanja.
Mozes da ga koristis kao prenosivi USB disk (portable), dobijes adapter da ga spojis sa linijom, kucanje poruka je uzivanje na celoj tastaturi...

Sjajan telefon.

Da li ima Profile i Vibraciju?

Hvala svima na komentarima.

PozdraV

Postoji li jos neki telefon neke druge marke (Samsung,Siemens...) na nasem trzistu koji ima kao Nokia 5510 mp3 player i FM radio ?

Celt je napisao(la):
Postoji li jos neki telefon neke druge marke (Samsung,Siemens...) na nasem trzistu koji ima kao Nokia 5510 mp3 player i FM radio ?

Naravno da ima. Ali nista ispod 300 evra sa takvim karakteristikama.

BigBoy je napisao(la):
Hvala svima na komentarima.

PozdraV

Ako hoces da cujes i moje misljenje, nazovi me u kancelariju, da se ne bih svadjao sa zadovoljnim korisnicima

Stvarno je odlican odnos cena/sta se dobije :)

Ima par stvari koje mi smetaju, napisacu ovde, mozda neko zna resenje:

1. Koliko sam shvatio da bi se backupovao phonebook, ukljucio NetMonitor i slicice... mora da se uzme kabl od 3310? Nemoze nikako preko usb kabla???

2. Kada iz win commandera iskopiram lse file, player nece da ga pusta, vec mora iskljucivo iz nokia audio managera?

3. U Phonebook, npr. pise necije ime (type of view - name list), kako da vidim broj telefona a da nemoram da idem na edit?

4. Mogli su da smisle pametniji nacin da se iskoristi memorija - vise mesta za brojeve tel, za slike...
Jos uvek nemogu da verujem da su napravili da nemoze da se snima razgovor telefonom, a moze da se snima sa tv-a :(

5. Zasto su slova na tastaturi i ono sto se dobije kad se pritisne razliciti (npr z/y i jos par znakova)?

joojant200 je napisao(la):
3. U Phonebook, npr. pise necije ime (type of view - name list), kako da vidim broj telefona a da nemoram da idem na edit?
drzis SHIFT [onu strelicu na gore skroz dole desno] dok si u imeniku i pokazace ti broj

Vrh Dno