Šta je novo?

Nokia 5310 XpressMusic problem :(

ex3mgirl

Slavan
Učlanjen(a)
14.04.2008
Poena
301
E ovako...znaci vec sam siznula od ovoga, oprostite ako sam konfuzna...
moja nova 5310,crvena, full pakovanje, orginalna kutija, sve po protokolu... ima u sebi samo plave teme!!? kako je to moguce i ima li sanse da nekako dodjem do crvenih?
a drugo, i mnogo vaznije, nece da se updatuje uopste a firmware joj je 03.63 ( ima 5.81 da se skine) krene sve ok i onda sam kaze update failed
jel moze neko da mi pomogne? please?

probaLA ;) al nisam ni htela da pokusavam, videla sam proceduru negde, cini mi se previse komplikovano...ali ako nema druge :S: sve se nadam da ce se nesto promeniti...bas mi treba taj 5.81 ;)

:d

Drugari,
da Vas obavestim da je update uspesno izvrsen :D problem je bio u potpuno nepredvidivoj i nicim izazvanoj nekompatibilnosti Nokia update software i Windows Viste :trust::wall: za ne poverovati zar ne?
Znaci, da naglasim, nikako update sa Viste!!!

Huh, sad mi je lakse...;)

Ostaje mi jos onaj potpuno neverovatni problem sa plavim temama na crvenoj nokii...nista manje *****ski,al manje zabrinjavajuci ;)
tako da ako neko zna, ima,ili vec orginalne crvene nokia teme (posebno Techno Clouds) bila bih Vam veoma zahvalna ;)
pozdravcic i hvala!

da li treba odraditi backup phone memory pre updateovanja softwarea? tj da li se gube podaci posle updatea (contacts, theme, poruke, podesavanja...)?

ja bih ti dao techno clouds, ako mi neko kaze kako da izvucem temu iz telefona. mogu onu koju sam ubacio, ali onu sto je bila po defaultu ne mogu da kopiram na racunar.

Poslednja izmena:
meni je sve tu iako sam pravila backup...al opet bih za svaki slucaj;)

ekstrmno devojche - pokushaj da daunloadujesh teme, ima crvenih kolko ocesh ;)

eve ti sajt, sa najvecim brojem besplatnog svega za nokije -

http://www.gallery.mobile9.com/

@ledeni
0547010 :) al je nekako sa plavim temama... ne kapiram kako je to moguce :smash:
@igoritza
thnx za link, al ja zelim originalne XpressMusic teme...ne bilo sta...i to crvene ;)

u bre ... da si malo pogledala sajt, pa bi videla da su tamo vecina tema koje trazish za 5310 - zvanichne teme. ja eto, imam izmedju ostalog i 5300, i jako sam se smorio kad sam video da je Noir tema sa 6300 zakljuchana, i odem na ovaj sajt - kad eto je u free downloads. pretrazi, pronadji.

i special note - nema ti tu oficijelne teme, vec samo one koje pasuju rezoluciji i bojama ekrana.

evo ti lista telefona, chija ce tema da ti pasuje ko salivena na 5310 -

5310 XpressMusic
5610 XpressMusic
6131
6267
6300
6500 classic
6500 slide
6555
7390
7500 Prism
7900 Prism
8600 Luna
8800 Arte
8800 Sapphire Arte

moja poenta je - ako ti u firmware-u nema crvene teme, necesh oficijelnu crvenu nikad ni naci. a tema dal oficijelna il nije, to je sve isti visual application, ne vidim razliku izmedju oficijelnih i drugih temi ..

edit: ako ti je bash bash stalo, ja cu od tih plavih da ti napravim crvene, samo mi poshalji ovde na temi nazive tema!

Poslednja izmena:
Ljudi, moli vas, pomagajte.

Kupio sam prekjuce ovaj fon, i stvarno je extra.
Punio sam ga prvi dan na poslu, i stvarno nisam gledao kakva je uticnica na poslu (bio mi je odmah cudan punjac, tj. ima 3 "roga" dva metalna (koji su uzgred kockasti) i jedan duzi plasticni)

Dosao sam kuci, i vidim da ja nigde nemam takvu uticnicu!!!
Moze li pomoc? Moze li neko da slika uticnicu kakva bi trebalo da bude?

Hvala unapred...

Kupis na pijaci adapter, a inace moze bilo koji nokia punjac novi tip tj. sa tanjim vrhom.

Napisite mi da li ovaj telefon ima klasican jack od 3.5mm ili neku Nokia budzotinu?

Jel vredi da menjam W810i za ovu Nokiju? Muzicki telefoni mi se najvise svidjaju i to je po meni funkcija koja je bitnija od kamere. Koliko kosta sada ova Nokia na black marketu?

Ima standardni 3,5 mm.

cca 160...

Ufff, evo i prvih problema nakon 2 meseca koriscenja.

2 puta u zadnjih nedelju dana mi se telefon tokom slusanja zabagovao, i ekran je postao skroz beo na oko 1-2 minuta. Onda se sve samo vratilo u normalo.

To me malo zabrinjava.

Da li se ovo jos nekom desavalo?

Jeste, i znam reshenje -

1. prepuna ti je Phone memorija, problem je zakljuchen na nokia forumu.

2. GPRS navukao mallware za telefon (bilo je ovde na benchu uske diskusije o ovome da li je moguce ili ne, al ja cenim da jeste)

:banana:
Jes vala...
Ostalo mi je samo oko 1mb memorije na telefonu..

HVALA:D

Aj da pitam ovde kad vec postoji tema. Nemogu normalno da snimam clipove jer kamera secka ko luda, totalno neupotrebljiva, i slike snima jako dugo, ne znam sta da radim. Nema veze koji kvalitet video snimka stavim, uvek isto koci i secka. Help please

otishla ti je kamera

ili

apdejtuj firmware telefona

i sledeci put napishi koji telefon imash.

pa ovaj 5310 :p i verzija programa mu je 5.81

Predpostavljam da ti kamera tako radi od pocetka. Kamera je sra*e, losiju kameru na telefonu srednje klase nisam video godinama. Nokia me je totalno razocarala, jeste da je muzicki telefon i da mu je primarna reprodukcija zvuka, ali mogli su da stave kameru bar kao na 6630.
Inace ja sam ovde izneo burazerove muke.

Da.... sad sam bio na servisu.... svi ostali 5310 su im isti takvi... otisao sam u jos jednu radnju i isti slucaj, secka kamera na isti nacin... samo mi nije jasno kako onda moja sestra sto je telefon kupila u julu ima kameru koja ne secka. :(

a da, ima i te tackice koje se vide samo u mraku.

Vrh Dno