Šta je novo?

Nokia 520, 620 ili Trend plus

kamango604

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2006
Poena
660
Sutra uzimam telefon za majku u telenoru, pa mi je izbor spao na ova tri jer su za dinar. Nisam imao dodira ni sa jednim, a kako sam u frci sa vremenom i narucujem preko neta molim za pomoc ovde. Telefon treba da ima sto bolju autonomiju, kameru, da se odslusa ponekad radio, da se procitaju novine i da se koristi za skype. E sad 520 nema prenju kameru i blic, lumia 620 nema radio, slaba baterija i ima manji displej a Trend plus ima sve navedeno, ali kontam da bi se najlakse navikla na WP pa nije bas strasno ako se odrekne necega.

U tolikoj sam dilemi, da pomisljam da joj uzmem cak i Nokiu N9, ali verujem da je Ui dosta komplikovan. Ako ima nekog clana koji bi mogao da sagleda situaciju iz perspektive 50. godisnjaka puno bi mi pomogao.

Ako je skype od presudnog značaja onda uzmi 620 zbog te prednje kamere u suprotnom 520 završava posao. A baci pogled i na 720 koja ima to sve što ti treba a mislim da je malo skuplja od 620. Trend plus ne bih uzimao jer su ti jeftini androidi mnogo pokočeni.

Nazad
Vrh Dno