Sasa je napisao(la):
Ja neprestano ponavljam da Nokia PC Suite NE RADI SA obicnim BT USB adapterima, pa ni sa Belkinom, MSIem, Planetom i ne znam kojima jos koji se mogu naci kod nas.
Problem je do PC Suite-a, ne do Microstara ili bilo koga drugog.
Neki kazu da su naterali PC Suite da vidi Nokia aparat preko tako nekog BT adaptera, "zonglirajuci" sa COM portovima ali direktno da PCS nadje Nokia BT telefon, ne moze!
Na raznim forumima sam nasao informaciju da su ljudi uspevali da nateraju PCS da nadje telefon koristeci starije Widcomm-ove genericke drajvere. Ja te drivere nisam uspeo da nadjem. Obicno je u pitanju bio Belkinov BT dongle (mnogo su ruzni

)
Na Nokijinom sajtu su okacili verziju PCS koja, kao satro radi sa BT dongle-ovima, ali nista, ni da mrdne.
Skinuo sam i nove MSI drajvere, ali oni kako mi se cine rade jos losije od onih 1.3.1.
Elem, ja bih rado "zonglirao" sa virtuelnim COM portovima na kojima insistira Delimir, ali njih u prokletom mRouteru NEMA!!! Stoji samo tupavi IR, i to je to.
Modem nije problem. To se kad tad namesti, i radi kako treba (iako mi je pokidao gomilu zivaca)
Hocu da resetujem telefon, ali moram da ga bekapujem prvo, i zato mi treba PCS, ali za sad jos uvek nema pomoci ili nekog proverenog resenja. Koliko sam video, ljudima PCS ili radi, ili ne radi i tu je kraj
P.S. Ovo su najposeceniji Thread-ovi na svim Nokia forumima koje sam gledao