Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mnogo je potrebno i nigde se ne mogu tek tako kupiti,u pitanju je posebna oprema uglavnom za servisere,kosta puno naravno i ne isplati se za tako star telefon bacati pare,bolje odi u neki servis,mislim da ce ti to odraditi za sicu (pretpostavljam ubacivanje jezika posto novijeg softvera verovatno nije bilo bar 5 godina)!?
Pozdrav ,)
Treba mi za ubacivanje posebnog softvera,u pitanju je onaj spy mode.
Ne treba mi onaj box,verovatno mi za ovo treba samo data kabl.
Ali tog nema nigde da se uzme,a ne znam ni koju vrstu kabla da uzmem?
Treba mi samo da povezem tel sa kompom.
A GDE bi bocnuo data kabal? Nema toga sto ti hoces,cak ni prvi"pametni telefoni"nisu imali portove za data kablove u klasicnom smislu a da ima taj antikvitet,moraces da ga nosis na box!
P.S.Pisali smo ja i neba istovremeno,tako nesto sa"kutijastim"zavrsetkom je postojalo i za te rane pametnjakovice koje sam pominjao,izvadi se baterija pa na njeno mesto ide jedan kraj a drugi na serijski port valjda,ali je bila tolika retkost da sumnjam da je neko u Srbiji,sem ponekog servisera,imao tako nesto,isto vazi i za ovaj kabal jer ga nikad nisam video niti je moj buraz ikad imao u ponudi dok je imao mobilshop!
Pozdrav ,)
Meni samo treba kabl za povezivanje ovog telefona sa kompom,brdo ljudi to radi bez extra skupih boxova i takvih stvari.
Znaci ne treba mi za flash,samo mi treba da ubacim nesto u telefon.
Sta sad ko hoce da ubaci neke melodije ili nesto drugo u ovaj fon treba odmah da kupuje box?
Znaci treba mi samo taj kabl.
Kabel za povezivanje 3310 telefona sa kompom je veliki raritet jerbo ovaj telefon nikada nije bio predviđen da se povezuje na komp. od strane korisnika već samo od strane servisa. Zato i ovakav kabel postoji samo u veoma retkoj serviserskoj varijanti. Kao što neko reče, kači se na mesto baterije.