Šta je novo?

Nokia 3100 i call divert - problem.

mrmilos

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2005
Poena
815
Nije mi do sad trebala govorna posta, ali danas kad sam pokusao da aktiviram preusmeravanje poziva na govornu postu nikako mi ne uspeva. ne ide ni sa siframa iz telekoma (**62*...), a ni iz menija telefona - call divert. Uvek izadje ista poruka - "request not completed". Ima li neko neku ideju sta je problem i kako resiti? telefon je nokia 3100 :smash:

Poslednja izmena:
Probaj da ubacis karticu u drugi tel., pa probaj onda!

P.S. Da li ti je VMS aktivan uopste? Koje su ti 2 pocetne cifre broja?

06412***** trebalo bi da je aktivna...

dobro, aj sad nek mi neko objasni zasto je moj post obrisan, a odgovor je bio slican acinom?????

i dalje se javlja isti problem. inace ukraden mi je telefon i kartica pre izvesnog vremena, pa sam izvadio novu - isti broj (u pitanju je postpaid), da li mozda treba ovu uslugu ponovo da aktiviram preko call centra?

Zovi da ti se ponovo aktivira VMS! Isto vazi i za GPRS i MMS jer sada SIM na HLR-u prakticno nije vise onaj stari, tako da i predhodne "dodatne usluge" nisu aktivne!

Trik pitanje: Šta misliš, da li se servisi dodeljuju IMSI-ju ili Contract-u?
Pri čemu, divert je servis koji se po default-u dodeljuje svakom broju, tako daaa ... probaj, tj. proveri da li ti radi divert uopšte, pa ako ti ne radi nikako (ni na jedan broj), onda je problem drugačiji (zovi 789 da to urade kako treba, da resetuju ili šta god). Ako ti radi svuda, a samo ne može na VMS, onda proveri kako se aktivira govorna pošta, pa probaj eventualno ponovo da je aktiviraš ...

definitivno ne radi preusmeravanje uopste - nece ni na jedan broj...
znaci - 789. Hvala na pomoci! :)

Vrh Dno