Šta je novo?

Nokia 230 - pitanje

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Gledam za roditelje ovaj mob. Vidim da saraju sa cenama, navodno novi za 20e, a takodje ima i za 60e. U jednom oglasu sam video da pise replika. Sto znaci da je kopija. Jel to kinezi rade te kopije, sve sa imenom "Nokia"? Kakav je hardware ispod kao i software?
Da li neko zna vise o cemu se radi?

Postoje normalne (original) dumb Nokie, i kojekakve kineske kopije.. Replika je upravo to, ne-original, kopija.

Imao sam ja kopiju 3310 (2017) Ne uzimaj posle 2 godine se nadula baterija.Doduse placen je bio 1000dinara.I imao je foru da je hteo sam od sebe da se kaci net to znaci da ako ti je bila mts prepaid bez mb u njemu stukao bi im sav kredit.
Ovo za replike kazem a original ako nadjes jeftinije uzmi znam da neki koriste koje znam za posao i rade ok sasvim originali.

Pazario sam repliku sa namerom. Pa cu videti. Da li su kamere iste?
Procitao sam da original ima alu kuciste ova ima plasticno. Ne znam koje su jos razlike.
Da li neko zna kako se proveri koliko je vremena koriscena? Jer mi je nesto sumljivo oko ove replike.

Nemas kod kopije lifetimer da vidis.I kamera je sigurno 0.3 vga takva je bila na kopiji 3310 2017 koju sam imao.

Kod ove stare Nokie koristim sms za beleske pri radu.
Sada mi se nesto desilo da ne mogu da otvorim ceo sms.
Mozete li mi pomoci kako da otvorim ova sms.

Prilozi

• Screenshot.jpg
    Screenshot.jpg
    107.6 KB · Pregleda: 22
Klikaj na dole.

Da uđeš u tu poruku odabirom tastera u sredini ili podmeniju opcije ako ga nema?

Vrh Dno