Šta je novo?

Nokia 1100 za desetak hiljada evra...

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Niko ni reci o naprasnoj pomami za ovim modelom? Evo jos jedan link.

Poslednja izmena:
bilo vec davno reci o tome. Ako me secanje sluzi jedini tel koji moze da radi sa kloniranim karticama ili tako nesto.

ovaj oblik prevare postoji od vajkada, ubedish nekog da neshto nerealno mnogo vredi, potom mu pruzhish priliku da taj isti proizvod kupi po nekoj ceni koja je mnogo visha od realne ali opet dovoljno niska da kupac ima dojam kako bi njegovom preprodajom mogao ostvariti ogroman profit. radilo se sa nekretninama, antikvitetima, nakitom, dijamantima..., pa zashto ne bi i sa mobilnim telefonima?

jer nema logichnog razloga da neko da tolike pare sve da ta nokia i mozhe da uradi to o chemu prichaju, u shta chisto sumnjam. ona se sigurno mozhe naci za neku smeshnu lovu, a ne mozhete da me ubedite da se bilo kome, pa makar taj bio i bankarski prevarant, isplati da baci tolke pare umesto da se samo malo potrudi da pronadje primerak po realnoj ili neznatno vishoj ceni od realne.

Poslednja izmena:
Mislim da je bilo nešto u vezi sa kreditnim karticama .....

Koliko sam ja cuo, to se ne odnosi na sve 1100, vec samo na one proizvedene u nemackoj u odredjenom periodu, pa samim tim te "specijalne" i jesu retke i zato dostizu tu cenu.

upravo to; samo odredjeni kod moze da se hakuje!

Da li se tu radi o modelu rh18 koji ne moze da se prisluskuje?

Rh18, ne znam da li vrede, ali mozes odlicno da ih prodas posto ima nalozenih "hakera"...
Prodaju se i po par hiljada evra, jedan je nudio 5000e na ruke odmah.

Ja mislim da nije rh-18....vec rh-17 a inace po nekim forumima kazu da je dostizala cenu od 30000e..............i to samo proizvedene u Bochum-u kako sam citao....al realno sve su to gluposti. Vidim ima na Limundu napaljenih prodaju za 500e, ja crko' od smeha :D:D:D:D:D

Trazeni su RH-16 i RH-17 tj navodno oni su ti koji vrede. A fora je u tome sto u Nokia sistemu i ne postoje, malopre proverio u servisu. :)

Kupujem ja jednu, dajem 1500e!
Pardon, 1500 dinara...

To sto se sada lozite na taj Rh18, nece proci ni kod jedne banke, jer su odavno uvedene, cak i u Srbiji, druga security resenja.
A i prica da ima radar detektor u sebi , ne pije vodu.

To sto se sada lozite na taj Rh18, nece proci ni kod jedne banke, jer su odavno uvedene, cak i u Srbiji, druga security resenja.
A i prica da ima radar detektor u sebi , ne pije vodu.

Upravo to. Ta je prica bila aktuelna pre dosta godina i vazila je samo za kao sto je neko vec naveo samo odredjene model MADE IN GERMANY U ODREDJENOM PERIODU ali nokia je brze bolje prestala da ih pravi cim se to otkrilo,a i banke su ubrzo nasle resenje za taj problem tako da nema vajde od toga danas... :wave:

A šta se to tačno moglo sa njima? I kako?

Odoh i ja da dam oglas nista ne kosta.Ja cu moju da dam za 3500 evrica odmah bez pogodbe.

eno u oglasima na mobilnom svetu imaju dve jedna je 40 a druga 80 eura, a opet ima i jedna za 800 :D

Koliko mi je poznato, ovako su neupotrebljive, nego im nesto skidaju ili ih moduju, nisam siguran. 16 i 17, za 18 mi je nepoznato. Germany. Pile of crap, ako mene pitate. Ne moze da se prisluskuje, a sve ide preko opreme provajdera. Svasta. Probijaju se zastite vredne miliona i milijardi dolara, a ne moze Nokia 1100. Eee...

Dok ima budala, pametni ce zaradjivati

Da li iko zna informaciju da je neko prodao ovakav telefon (u skorije vreme) za više od 20-ak evra? Videli smo svi da ih ima u oglasima za mnogo para. A jel' neko to prodao?!?

Sto je najgore, zaista se prodaju. Uglavnom ne za toliko sulude sume, ali opet za nerelano visoke. Evo sa ebay-a zavrsene aukcije.

Prilozi

• 1100 eBay.jpg
    1100 eBay.jpg
    130.1 KB · Pregleda: 108
  • 1100 eBay-2.jpg
    1100 eBay-2.jpg
    77.6 KB · Pregleda: 114
Moj prijatelj je uvalio nekom seljaku za 100e, što je najgore on uopšte nije imao 1100, već drugi model, gde je pisalo samo Made in Germany

Nazad
Vrh Dno