Šta je novo?

Nokia 1020

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inače stavio sam default FW koji mi je sugerisao, sve fabrički...

Mozda su ti te komponente riknule, sve je moguce, sve se to kvari ma koliko bilo testirano pre prodaje.

Ko ce ga znati, radilo je na 8.0 sve. Ja se nadam da je softwerske prirode :/

Mislim da ću zadržati 8.1 svakako ne koristim taj hardwer često, izdržaće do naslednika 1020 😛

Ja cu ganjati 1020 najmanje jos godinu dana, zimi ce mi lepo grejati ruke Grba 😀
Naslednika cu uzeti ali nikako odmah, to je bacanje para.

Meni na 808 kompas ne radi kad zadam da me vodi do neke tačke, a idem kolima, tek kad zadam peške radi, i to sam koristio tri puta do sada i dva puta je radilo super, tačnije jednom je bilo tačno perfekt, jednom je malo mašio, tipa idem ulicom, a on pokazuje ukrivo, a jednom je skroz mašio, za 30-40 stepeni recimo. zna li neko šta je u pitanju?

koliko sreće da se uhvati ovakav moment! fenomenalna slika!

Kakav monstrum 😀

Znaci i dalje 41 mpx 🙂 mada oblik mu je nekako bez ukusa, suvise Droid.
Ali samo to je concept.

Poslednja izmena:
Sta znaci suvise droid ?
Koliko vidim ovaj koncept,ovo je klasicni nokija lumia cigletina dizajn.

Poslednja izmena:
meni se u celoj prici jedino ne svidja 20mp prednja kamera, nadam se da su ovo samo nagadjanja.

Sta znaci suvise droid ?
Koliko vidim ovaj koncept,ovo je klasicni nokija lumia cigletina dizajn.

Droid, robotski, vidis li ostre linije? Ko neka kutija... Bez stila, valjda je to sada treend.

LoL 20mpx za selfi ultra wide angle 😀 vata sve ribe na zurci u kadru 😉

Poslednja izmena:
E ta baterija je trebala da bude u l930 i bilo bio bi dosta bolji fon 🙂

Ne bih rekao klasicna Nokia nego MS trendy phone.. Da je klasicna Nokia bila bi slicna 920,1020...

Gledao juče 320 € nova sa 2 godine garancije što je baš povoljno ako znamo kakve vrhunske slike pravi...

Samo mi se ne sviđa sve ostalo, ali dobro zato je tolika i cena 🙂

Vazi, ti si samoproklamovani dizajn guru, tako da se ne bi nastavljao.

Meni se nesviđa nikako taj dizajn i nadam se da je to samo neusvojeni koncept, ni boje mi se ne dopadaju. Stvar ličnog ukusa.

To sam ja hteo da napisem, ali sam se neckao posto bi me neko vrv odmah napao. Render je krajnje ocajan, i vidi se da uopste nije plan kompanije.

Kapirate valjda značenje reči koncept?

Pa koncept može da znači takođe kako će stvaran uređaj izgledati, reč koncept ne znači da nije na listi za izradu, nego bukvalno plan za izradu. FunArt render je druga priča, nego video sam logo MS pa sam pomislio da je nešto ozbiljnije...

Nazad
Vrh Dno