septimus je napisao(la):Odlican.....dobijem oko 100 mailova nedeljno....redovno nalazi Klez. j zadnjih dana..... nezgodan je za registraciju....ali " there is a way" , legalan...
Vrlo pohvalno da neko hoce i da kupi neki software, ali ako vec dajes pare, ja bi na tvom mestu pre uzeo Pandu - mozda najbolji AV a i prakticno nemoguc za nelegalno koristenje !mipko je napisao(la):Legalan, kako ?
Da ga kupimOk, i to je resenja. Samo me zanima gde i koliko kosta. Iskren da budem vise bih voleo da imam legalan software. Samo me interesuje da ne bacim pare na pogresno. Cuo sam da je NOD32 odlican pa me je interesovalo da cujem jos necije misljenje
...
evo, posto i ja nameravam da kupim za sebe NOD, malo sam se raspitao kod NOD U$A i NOD Hrvatska, pa sam od Hrvata (koji su valjda zaduzeni za exSFRJ) dobio sledecu "obavijest":mipko je napisao(la):Da ga kupim Ok, i to je resenja. Samo me zanima gde i koliko kosta.
drapin je napisao(la):...
Vrlo pohvalno da neko hoce i da kupi neki software, ali ako vec dajes pare, ja bi na tvom mestu pre uzeo Pandu - mozda najbolji AV a i prakticno nemoguc za nelegalno koristenje !
ZoNi je napisao(la):lukija, ja mislim da su NOD i NAV jedini zaista dobri antivirusi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari