Šta je novo?

NOD32 v2.70.39 problem sa update-om

• Začetnik teme Začetnik teme T00L
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T00L

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2006
Poena
619
Moja oprema  
CPU & Cooler
MOS Technology 6510/8500 + kina :)
Matična ploča
64C
RAM
64 KB
GPU
VIC-II
Storage
Digital tape
Zvuk
SID 6581/8580
od 2. januara 2008. nod nece da se update-uje kod mene a primetio sam istu stvar kod ortaka, u cemu bi mogao da bude problem?

Poslednja izmena:
U update serveru koji koristite. meni se updateuje najnormalnije!

meni poslednji 4tog i vise ni makac

u1a.eset.com
radi 🙂

Meni za taj kaze incorrect address kad probam da ga dodam, nema ga u listi

Poslednja izmena:
Ma nema na cemu, samo neka smo mi zasticeni 😀

ja sam drzao onaj portugalski server do danas, kad je par puta prijavio "file not found" onda sam vratio na automatske, i updateovao je, tako da izgleda da radi

Da ne otvaram novu temu, možete li mi pomoći oko sledećeg izbora :
ESET NOD32 SmartSecurityBusinessEdition v3.0.621 ili
ESET NOD32 Antivirus 3.0.621?
Do sada sam koristio isključivo Kaspersky, ali da malo probam i NOD na Visti, na XP-u mi je ostao Kaspersky! Koristim u kombinaciji sa Ad-Aware 2007. Šta preporučujete da instaliram, da li je uprvi uključen kompletan NOD32 antivirus ili treba i jedno i drugo instalirati!? Hvala na pomoći!

P.S. Instalirao sam ESET NOD32 SmartSecurityBusinessEdition v3.0.621 i kod updata mi pokazuje da je baza najnovija i da ne traba da se obnavlja (menjao sam izvore baze) i stoji na bazi 2740, što je već poprilično staro!

Nešto si "petljao" 🙂 Trial bi trebao da radi.

Sad sam stavio ESET NOD32 Antivirus 3.0.621 i podesio automatik update i skida normalno bazu!
A da se vratim na prvo pitanje, šta od ona dva i u čemu je uopšte razlika! Pozdrav!

Ako imate problema sa update-om,promenite Automatic/Automatic opcije na Offer/Offer i uradite manual update(klikom na istoimeno dugme).Ako ne uspe ,vratite na Auto/Auto pa probajte ponovo.Zvuci sasavo ali mene ledja vise ne bole 😀

Sve ima,samo nema zashtitu od virusa:d.
Sad bez zezanja...instaliran mi je Nod 3.0.621. bussines.blablabla. koji je propustio 6 trojanaca :zgran:.Naravno,najnovija baza podataka,sve je podesheno bajno-sjajno,ali eto,desila se zgoda.Posle detaljnog chishcenja McAfee Virus Scan Plus 2008,a posle njega i poslednjom verzijom Avasta,sve je postalo chisto kao da je Mr Proper ushao u rachunar.Naravno,vratio sam opet Nod iz dva razloga:ne primecujece se da postoji,a drugi je shto sam mazohista,)

Sve ima,samo nema zashtitu od virusa:d.
Sad bez zezanja...instaliran mi je Nod 3.0.621. bussines.blablabla. koji je propustio 6 trojanaca :zgran:.Naravno,najnovija baza podataka,sve je podesheno bajno-sjajno,ali eto,desila se zgoda.Posle detaljnog chishcenja McAfee Virus Scan Plus 2008,a posle njega i poslednjom verzijom Avasta,sve je postalo chisto kao da je Mr Proper ushao u rachunar.Naravno,vratio sam opet Nod iz dva razloga:ne primecujece se da postoji,a drugi je shto sam mazohista,)
Koji si Nod vratio?

To što Avast u svakom sumnjivom fajlu vidi trojanca ne znači da tamo i ima istog 🙂

Pored AV, Smart Security ima i FW, Antispam i Antispyware.

KIS je super ako vam treba OlInVan Sikjuriti Solušn i ne želite da se zamarate sa milion različitih programa koji bi radili taj posao.

@Gileip
Vratio sam pomenutu bussines verziju 3.0.621.
E sad mi ništa nije jasno!? Zašto si je vratio, ako propušta viruse? Ja sam je baš sad stavio i update-ovao na najnoviju bazu!
Vidim ja da mi ostaje moj Kaspersky, sa njim nemam problema, a i znam ga u dušu😀!
Ili šta preporučujete drugo, da li neku stariju verziju NOD-a, ako ova propušta viruse, ali to mi je malo čudno, baza je ista, pretposavljam da je i sama detekcija unapredjena!?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno