Šta je novo?

NOD32 Update?

• Začetnik teme Začetnik teme ICE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
715
Naime,svaki put kada se konektujem na net nod32 mi redovno skida neki update tezak oko 1,5 mb i to se stalno,ali stalno desava!! Mislim nemoguce da ovi svakodnevno izbacuju nove baze i to bas uvek od 1,5 mb,nesto mi tu nije kako treba?! Jel se vama to desava ili?

Nod zna da izbaci update i po dva puta dnevno, ali to traje samo delic sekunde.

pa i nije nemogucce.. oni bash chesto update-uju definicije virusa, al ti ne morash bash svaki dan da skidash iste, osim kad saznash za neku "zarazu"

ne znam da li imash v1 ili v2 NOD32, ali za v1 si mogao da skinesh update negde drugde ( recimo, na poslu😉), napravish mirror na lokalnom disku ( ili disketi) i onda to koristish za update ostalih mashina ( i one kucci😉)
od kada se pojavila v2, taj mirror ne radi, al' opet mozze malom 'intervencijom' na .ver file-ovima da se izvede update "iz lokala"

za v2 update mirroring ti treba Remote Administration Console, koji se dobija u komercijalnom pakovanju ( ne, nema trial verzija toga😉)

drugo, neka je i 2MB, ako cce da radi NOD32 kao do sada 🙂

pozdrav

Poslednja izmena:
ICE je napisao(la):
Naime,svaki put kada se konektujem na net nod32 mi redovno skida neki update tezak oko 1,5 mb i to se stalno,ali stalno desava!! Mislim nemoguce da ovi svakodnevno izbacuju nove baze i to bas uvek od 1,5 mb,nesto mi tu nije kako treba?! Jel se vama to desava ili?
Za trial verziju udateovi su uvek 1.5 mb

Treba ti Username i Password da bi skidao Update-ove od 90Kb. 🙂

jel bi mogao neko na pm (da ne gushimo temu) da mi objasni kako da kupim punu verziju nod-a, ne snalazim se bas najbolje sa engleskim pa ne shvatam uputstva na sajtu..

Poslednja izmena:
vudu2, evo sta sam ja dobio kao odgovor od generalnog zastupnika NODa za Balkan:

> Postovani,
> NOD32 mozete kupiti kod:
>
> G. Sasa Mrđa
> MS ELEKTRONIK D.C.E., BEOGRAD
> TEL: 011/1769-703
> FAX:011/1760-793
> MOBILE: 063/283-216
> E-MAIL: [email protected]
>
> Pozdrav,
> Robert Trivunčević
> NORT d.o.o.
> generalni distributer NOD32

hehe... mada, nesto mislim da nisi to mislio 🙂

ZoNi je napisao(la):
vudu2, evo sta sam ja dobio kao odgovor od generalnog zastupnika NODa za Balkan:

> Postovani,
> NOD32 mozete kupiti kod:
>
> G. Sasa Mrđa
> MS ELEKTRONIK D.C.E., BEOGRAD
> TEL: 011/1769-703
> FAX:011/1760-793
> MOBILE: 063/283-216
> E-MAIL: [email protected]
>
> Pozdrav,
> Robert Trivunčević
> NORT d.o.o.
> generalni distributer NOD32

mislim da ta firma vishe nije zastupnik Eset-a ( proizvodjach NOD32) za SCG..
ja sam zbog firme kontaktirao sa Extreme d.o.o. i izvesnim g-dinom Bojanom Miljkoviccem, koji kazze da su oni to preuzeli
kada se prijavish da bi pazario, oni ti poshalju kodove za aktivaciju ( i download) koji rade mesec dana ( trial period)

info: Extreme d.o.o.
www.extreme.co.yu
011/3809 130; 3806 140; 3809 230

pozdrav

Nazad
Vrh Dno