Šta je novo?

NOD32 Update problem

• Začetnik teme Začetnik teme risa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Nod32?

Od pre mesec dana koristim licencirani NOD32 antivirus.(3.0.621.0.)

U pocetku se sam svaki dan update-ovao...
Ali vec 10 dana pise da je Virus Signature Database current(20080207) i da ne treba update...

Navikao sam da NOD32 ima skoro svaki dan neku update 🙂
U netlimiteru vidim da cesto ima neki protok ali database i dalje ostaje isti...

Da li stvarno nema novi update vec deset dana ili je nesto do mene?

Da li ti je setovan da automatski trazi server sa antivirusnom bazom?

Verovatno je nešto do tebe, proveri podešavanja. Evo meni je baš pre desetak minuta uradio update...

Prilozi

• 2008-02-16_103852.webp
    2008-02-16_103852.webp
    31.3 KB · Pregleda: 90
Sve je lepo namesteno. Automatski proverava update i automatski trazi server za update.
Da ga reinstaliram? Mozda ce to pomoci...
Ako ga reinstaliram hocu li imati problema sa username i pass-om koji sam dobio kada sam ga platio?

Ne bi trebalo da imash ikakvih problema sa user/pass. Meni se isto ponekad uglupi NOD pa nece da skida baze, ali se nakon restarta kompa ili par rekonektovanja dozove pameti :d

Reinstalirao sam.
Za sada radi...

Hm...gde ste kupili NOD i za koliko "novaca", ja kako god sam okrenuo izlazilo je preko 2000/godinu pa sam poludeo i izeo KIS 7 za 600din🙁

Hm...gde ste kupili NOD i za koliko "novaca", ja kako god sam okrenuo izlazilo je preko 2000/godinu pa sam poludeo i izeo KIS 7 za 600din🙁

A dobija li se jos nesto placanjem noda osim onog spokoja u dusi da znate da ne koristite nesto ilegalno?!

Koliko ja znam, košta 2700 godišnje a ako si student onda imaš 50% popusta.

Mislim da to nije puno para za godinu dana...

Pa sad... ja NOD32 ne bih koristio ni besplatno... 🙂

risa i dalje nerece gde si pazario, i jel moze kopija indeksa kao dokaz?

Btw: jutros sam iz poznatih problema sa problematikom updateovanja stavio navu verziju noda 2.7.39 i odma posle updatea mi prijavio da je fajl C:\Windows\System32\helpnt.dll neki Trojan downloader agent i da ga treba ubiti?!

risa i dalje nerece gde si pazario, i jel moze kopija indeksa kao dokaz?

Btw: jutros sam iz poznatih problema sa problematikom updateovanja stavio navu verziju noda 2.7.39 i odma posle updatea mi prijavio da je fajl C:\Windows\System32\helpnt.dll neki Trojan downloader agent i da ga treba ubiti?!

sorry, zaboravio sam skroz...
http://www.nod32adria.com

Razlog zasto sam resio da kupim NOD32 je taj sto mi se cini najboljim resenjem protiv virusa a poznato je da ne postoji(ili ga ja jos nisam nasao) savrseni krek za njega pa ces kad tad imati problem sa update-om...

Izvinite na offtopicu, ali isnogoode, gde si nasao KIS7 za 600 dinara?

Inace, kada je KIS u pitanju ne dobijas samo spokoj u dusi vec i mnogo manje glavobolja, jer je stvarno postalo muchno koristiti KIS 7 sa bilo kakvim piratskim kljucevima.

sorry, zaboravio sam skroz...
Razlog zasto sam resio da kupim NOD32 je taj sto mi se cini najboljim resenjem protiv virusa

Ako smem da pitam, na osnovu čega? (btw. da ne bude zabune, ne provociram samo pitam, stvarno me zanima mišljenje, zbog čega misliš da je najbolje AV rešenje)

Ako smem da pitam, na osnovu čega? (btw. da ne bude zabune, ne provociram samo pitam, stvarno me zanima mišljenje, zbog čega misliš da je najbolje AV rešenje)

Jednostavno, od svih AV koje sam koristio NOD32 mi je najstabilnije radio,nalazio najvise virusa i najmanje uzimao ram-a i procesorske snage 🙂

Jednostavno, od svih AV koje sam koristio NOD32 mi je najstabilnije radio,nalazio najvise virusa i najmanje uzimao ram-a i procesorske snage 🙂

I ja sam doshao do istog zakljuchka. + nikada mi se nije desio false positive, mada ni KAV nije losh u tom pogledu.

I ja koristim NOD 32, i desilo mi se jednom da 2-3 dana nisam imao update, sto mi je bilo upozorenje da nesto nije u redu. Ali posto sam ga rucno terao na update i resetovao nekoliko puta kompjuter napokon je proradio. Ne znam sta mu bi.

Nazad
Vrh Dno