Šta je novo?

Nod32 3 public beta 1

The Lyricist

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
375
Moja oprema  
Laptop
MacBook M1 Air
Mobilni telefon
iPhone 12 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Sad se prijavih za onaj beta test program...
Da li je neko probao ovo?
Da li da rizikujem i da ga instaliram? (nikada nisam imao problema sa betama, ali ovo je ipak av... :S)

Koliko znam trenutno je u beta fazi jedino ESET Smart Security; sigurnosni paket koji se sastoji od Anti-Virusa, Anti-Spam-a i Firewall-a, a ne samo od Anti-Virus-a (tj. NOD32). Valjda si mislio na ESET Smart Security :p
Probao sam, i nije mi se nesto preterano svideo posebno zbog dosta slabog FW-a (mada je mnogima i to dovoljno). Mislim da je veoma slican (mozda malcice slabiji) od Kerio-a. Znaci bazicna kontrola aplikacija koje izlaze na net, bez kontrole modula (.dll) koji se ucitavaju u doticne aplikacije (a.k.a Comodo-based kontrola). Koliko sam zapazio nema na pr. da na listi aktivnih konekcija koje mozes videti iz samog programa ukines pristup internetu. Takodje nema ni Right-click scan pojedinacnih fajlova, ali je receno da ce u Final verziji biti omoguceno (mislim stvarno bi bilo glupo da nece to omoguciti :S: ). Radio je prilicno stabilno na mojoj masini, ali to ne znaci da ce raditi stabilno i na tvojoj;) Verovatno vec znas, ali da spomenem da na ovom linku mozes postavljati svoje probleme, sugestije i sl. (podrazumevam da znas engleski :) ) Na zalost nije dugo boravio na mom komp-u posto sam ga zamenio drugim Security softverom takodje u beta fazi (koji malo detaljnije "testiram">>KIS 7 ,)) Da sam na tvom mestu, sve bitnije podatke bih back-upovao i instalirao to cudo...
Ako to uradis javi svoje utiske posto vidim da ima dosta NOD32 korisnika kojima ce to biti korisno.
:wave:

Poslednja izmena:
Pa, ja to nadjoh pod imenom Nod32 3... Ili je negde bila ta trojka... Ili me samo mrzelo da kucam... :s
Svejedno, mene interesuje, kao av, da li ima mnogo razlike od obicnog nod-a???

Nema puno razlike. To je dobri stari NOD32 koji sluzi kao AV komponenta tog Security paketa. Ista detekcija, ista heuristika, isto (ne)opterecivanje CPU-a i mislim da su malo podesavanja vezana za AV komponentu doterana (nisam siguran, secanje me ne sluzi dobro), i malo detaljnija od verzije 2.7.xx (kao da to vec nije bilo dovoljno detaljno u prosloj verziji :p )
A sto se tice naziva... to u stvari jeste ver. 3 ali sada koriste malo duuuze ime>>ESET Smart Security :d
Pozdrav. :wave:

Nazad
Vrh Dno