Šta je novo?

NOD 32 problem?

• Začetnik teme Začetnik teme zolabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zolabg

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2007
Poena
319
Kada sam instalirao win xp na novi hdd (320AAKS), instalirao drivere, a zatim i NOD 32 (koji sam koristio i na prethodnom hddu sa istim winom), prilikom ulaska u win, pojavi se poznati splash screen i tako stoji 2 minuta... Za vreme dok taj splash stoji po sred ekrana, ne moze nista drugo da se pokrene... Instalirao sam i prethodnu verziju 2.xxx i isti je problem... Napominjem da na proslom hddu sa istim winom i nodom nikakvih problema nije bilo... :smash:

P.S. Kada prodju ta dva minuta, nod se spusti pored sata i sve je zatim normalno... :S:

Poslednja izmena:
to se meni ponekad deshava na visti, tako da bi bilo lepo da kazhesh shta si uradio..😉

Verovali ili ne - nista... Od tada sam ga iskljucivao i ukljucivao par puta i poslednji put kada sam ukljucilo, sve ok... Prvo sam pomislio da je nesto zbog updatea, ali i prvi put je svukao update i do malorpe bilo isto... Sta god 🙂

A sto se tice Viste,na jednom lapu sam instalirao NOD 3 i pri inicijalizaciji programa kada se podigne win sve zakuca i nema mrdanja... Na kraju sam morao da odradim system restore i obrisem ga...

Poslednja izmena:
A sto se tice Viste,na jednom lapu sam instalirao NOD 3 i pri inicijalizaciji programa kada se podigne win sve zakuca i nema mrdanja... Na kraju sam morao da odradim system restore i obrisem ga...

shto system restore ? shto nisi iz safe-a to odradio ?

Nazad
Vrh Dno