rmush
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2004
- Poena
- 309
Zadnje 3 godine koristim NOD32, relativno sam zadovoljan njime mada se u poslednje vreme pokazalo da su i ostali AV programi sustigli pa vec i presisali gore pomenutog. Pre nod-a sam koristio Avg (Grisoft) koji je leg'o posle KAV-a a razlog je bio slican negde unapred pomenutom, naime Avg mi je pronasao 4-5 trojanca koje Kav nije registrovao, da bih posle nekoliko meseci ponovio utakmicu u malo izmenjenom sastavu(Nod i Avg) gde se Nod pokazao neuporedivo boljim i ubedjen sam do skora i najbojim(do pre nekih 10-ak meseci).
Hocu da kazem da je sve relativno, trenutni rezultati pokazuju da su AV takmaci vrlo blizu jedni drugima pa je trenutno samo stvar ukusa koju ce te zastitu koristiti(ovde mislim na nekih 5-6 AntiVir software-a da ih ne nabrajam, medju kojima recimo i Avira AntiVir trazi a bogami i nalazi mesto pod suncem ).
Znaci koristite ono sto vam najvishe odgovara, niko vas ne primorava da nesto kupujete i koristite bez prethodne provere vec sam po necijoj preporuci...
Pozdrav!@
Hocu da kazem da je sve relativno, trenutni rezultati pokazuju da su AV takmaci vrlo blizu jedni drugima pa je trenutno samo stvar ukusa koju ce te zastitu koristiti(ovde mislim na nekih 5-6 AntiVir software-a da ih ne nabrajam, medju kojima recimo i Avira AntiVir trazi a bogami i nalazi mesto pod suncem ).
Znaci koristite ono sto vam najvishe odgovara, niko vas ne primorava da nesto kupujete i koristite bez prethodne provere vec sam po necijoj preporuci...
Pozdrav!@
Poslednja izmena: