Šta je novo?

Noctua NH-D14 GDE???

Steve1985

Cenjen
Učlanjen(a)
19.05.2009
Poena
154
Pozdrav,
Pitanje je na mestu,vidim da neki ljudi traze vec 3 meseca ovaj kuler,a sto se mene tice,ubedljivo je najbolji na trzistu jer se najmanje cuje i daje super temperature.
A jelte zivimo u Srbiji gde je tesko doci do kvalitetne robe jer ono sto je doslo,brzo je i otislo.
Sto se firmi tice,nema ga nigde,video sam u oglasima da ga ljudi traze,a dodao bih da ga ortak i ja takodje trazimo.Znaci potraznje ima,a uvoza nema.
Da skratim-zanima me da li postoji neki kontakt nasih uvoznika,jer u firmama su odgovori:Bice,dobicemo ih,uskoro na lageru itd.Toliko mi se smucila njihova seljacka neozbiljnost da sam hteo da ga narucim iz inostranstva.Tako da je to drugo pitanje-na ebayu bi me ispao oko 120-130e,dok je ovde kostao oko 60-70e (shipping za ovu "drzavu" je uvek velik ako nas uopste i ima).Jel postoji neki jeftiniji sajt?Jel postoji neko ko bi uvezao iz Hrvatske,Bosne ili okoline gde kulera kapiram ima.Paypal nije problem.

Hvala.

Porucivanje preko neta ti ne bih preporucio. Postarina+vrednost robe pa na sve to pdv + carina, + oko 1000din carinski pregled, duplo te izadje na kraju. Strpi se jos malo , ako nemas nekog da ti to donese iz inostranstva ne isplati se.

Hvala na odgovoru,ali nesto mi deluje da ih vise nece uvoziti.Zato sam hteo da pozovem nekog uvoznika,ako je moguce doci do njih,da ih direktno pitam kako stoji situacija.

I da,carina nije toliki problem ako se na paketu stavi manja cena (kapiram da je moguc dogovor preko ebaya za tako nesto),ali shipping je definitivno skup.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno