Šta je novo?

noctua 80mm ili slican?

Punkass

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2004
Poena
630
webhouse je nema. jel' ima na nekom drugom mestu?
da li je coolermaster ultra silent dobra alternativa?
hvala

Купи Chieftec (Yate Loon им производи вентилаторе).

Imas Noctua 8-cu u PIN-u.U pakovanju dobijas kablove za smanjenje broja obrtaja LNA i ULNA(utisa ih)..
Ja sam probao Chieftec ,ali se dosta "cuje", a Coler Master ultra silent ima slabiji protok..

Poslednja izmena:
Iz licnog iskustva, CoolerMaster UltraSilent serija se jednostavno ne isplati, ima tragikomican protok vazduha, sto rece ortak "ja bre ovo pod rukom ne osecam da tera vazduh". :)

Xilence ventovi su odlični ;)

Imam jednog Cooler Master-a 12-tica LED i slazem se, znaci tolko je slab da je to tuga,jeste da se ne cuje ali je zali boze dati pare za njega.

Poslednja izmena:
Imam jednog Cooler Master-a 12-tica LED i slazem se, znaci tolko je slab da je to tuga,jeste da se ne cuje ali je zali boze dati pare za njega.

imam ja 3 cooler master 12-tice i jednu 8-cu i odlicni su, necujni pod broj 1 a odlicno rade... da vam ne pokazujem temperature :)
BTW sta ce ti 80mm? gde planiras da ga stavljas?

Hm,ne znam koja je oznaka ovom posto nemam kutiju, jeste i ovaj da je stvarno ne cujan i ja sam bas gledao na foru da ga iskljucim i upalim i maltene se ne cuje ali se pod rukom oseca jako, jako slabo

meni cm ULTRA silent (najtishi, ali i najslabiji protok) drzi semprona u full load na 45C...

Kupih u webhous-u Coolink-ovu 8icu i odlicno hladi, radi na nekih 19-21db (tako pise)
jedva se cuje i odlicno gura vazduh. Preporuka.

Poslednja izmena:
Off @ kakav je zalman 92 i 120mm, sto se tice buke i protoka?

Vrh Dno