Šta je novo?

No name Mp4 Player

vanyadds

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
U stvari ne mozemo ih ni nazvati no name jer itekako imaju zvucna imena (Vito, Tomacat, F22, MS Ind...itd) a u stvari su konzumna elektronika iz P.R.C. i drugih zemalja dalekog istoka ...slucajno sam naleteo na netu kad sam trazio neku periferiju na zanimljiv sajt http://www.alibaba.com/showroom/U-Disc.html tu ceti naci vecinu ovih plejera zvucnih imena sa svim karkteristikama takodje obratite paznju na minimalne kolicine za narudzbinu..

Poslednja izmena:
PRC-znaci da si se gadno zeznuo, i da si ga primio u du*e :D :D

i ? zar nisu sve te elektronske dzidzabidze koje volimo (i placamo) manje vise u tom fazonu ?
da se ipod mozda ne proizvodi u SAD ? ako je tako oma cu ga preskocim - kolika je sansa da Homer i Ned nauce sastaviti ipod bez greske...fala, vise vjerujem Aziji

a Harley Davidson npr gde li se on pravi ? ... nije bas tako da su svi Ameri takvi ... npr moja struka - stomatologija , bila je neka zenska kod moje drugarice koja je tehnicar , znaci ne da su joj uradili most , nego savrsenstvo ... kod nasih nigde to nisam video ! pozZ

a sto se tice proizvodnje, drugo je kad Kinezi ili bilo ko pravi nesto za Amere a deseto za nas ili slicne ;)

i jos nesto ... Ned je koliko sam ja gledao u svemu dobar, sta god uzeo da radi ;)

Poslednja izmena:
da, cak je i predobar (u svemu sto radi)

ja sem se zezala jer i sami znate da na gotovo svakoj fancy etiketi pise MADE IN CHINA, kinezi rade i za amere, i za japance, i za koreance (evo mene, otkrivam toplu vodu)...a gadzeti su stvarno samo konzumna elektronika - cifre nisu visoke i unaprijed se zna radni vijek (to ukljucuje i mobilne telefone)
najbitnije da radi kako treba dok radi, ionako ce nesto drugo da nam zaokupi mastu vec slijedece sezone - skupe igracke za veliku djecu...a kad vidim primamljivu ponudu kineskih gadzeta npr. na alibabi...kako su skucene maste nasi uvoznici - meni bi bas dobro dosao neki kinez mp4 velike dijagonale (tipa 3 inca) sa mnostvom zabavnih funkcija i izmjenjivom baterijom...

sto se Harlija tice o tome nemam pojma...a o zubarima jos manje...lol

Vrh Dno