Šta je novo?

no dial tone na XP-u

bolkonski

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2000
Poena
604
Instalirao sam XP prepoznao je regulano modem (Boca reasearch, ISA) sve je u redu, kao, ali kada hocu da se konktujem cuje se dva puta, tutu i onda mi izbaci gresku cini mi se 630 (ili 680) no dial tone! Na digitalnoj sam centrali (na win98 sve radi normalno), stavio sam na tone dialing, i uradio search na forumu, ali nista.

U kontrol panelu imas Stavku 'Phone and Modem Option', kada udjes unutra imas karticu 'Modems' klikni na nju pa na dugme 'Properties' Otvorice ti se prozor i tu opet kliknes na karticu 'Modem' tu ces imati da iskljucis 'Wait for dial tone before dialing'. To bi trebalo da ti sigurno pomogne

za XP vazi u dodatku da moras ukljuciti "Use Dialing Rules" u konekciji inace nece prihvatiti setovanje koje je GuruDexx naveo. barem meni nikad nije prihvatao sa USR-om :)

Izgleda da ne mora da se ukljuci "Use dialing rules" posto je kod mene iskljuceno a prihvatio je da se iskljuci "Wait for...".

To je bilo to. Izvinjavam se na ovakvom lajmerstvu, ali prvi put sam instalirao XP, pa mi pokreti jos nisu automatizovani.

Nazad
Vrh Dno