Šta je novo?

no dial tone na XP-u

bolkonski

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2000
Poena
604
Instalirao sam XP prepoznao je regulano modem (Boca reasearch, ISA) sve je u redu, kao, ali kada hocu da se konktujem cuje se dva puta, tutu i onda mi izbaci gresku cini mi se 630 (ili 680) no dial tone! Na digitalnoj sam centrali (na win98 sve radi normalno), stavio sam na tone dialing, i uradio search na forumu, ali nista.

U kontrol panelu imas Stavku 'Phone and Modem Option', kada udjes unutra imas karticu 'Modems' klikni na nju pa na dugme 'Properties' Otvorice ti se prozor i tu opet kliknes na karticu 'Modem' tu ces imati da iskljucis 'Wait for dial tone before dialing'. To bi trebalo da ti sigurno pomogne

za XP vazi u dodatku da moras ukljuciti "Use Dialing Rules" u konekciji inace nece prihvatiti setovanje koje je GuruDexx naveo. barem meni nikad nije prihvatao sa USR-om :)

Izgleda da ne mora da se ukljuci "Use dialing rules" posto je kod mene iskljuceno a prihvatio je da se iskljuci "Wait for...".

To je bilo to. Izvinjavam se na ovakvom lajmerstvu, ali prvi put sam instalirao XP, pa mi pokreti jos nisu automatizovani.

Vrh Dno