Šta je novo?

NL Pro Group

• Začetnik teme Začetnik teme Kiwy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Prebacite thread ako treba

Citiram iz reklame NL pro Groupa

[code:1]Glavni problem prilikom ucenja rada na racunaru je sto su svi programi koje treba da naucite puni gresaka koje Microsoft, firma koja ih proizvodi, namerno ubacuje. Kompletno opremnljen racunar u Americi kosta 2,000 $, a njegovo odrzavanje godisnje oko 20,000$. Microsoft je zivotno zainteresovan da Vam uzme sto vise novca, a najjednostavniji nacin da to uradi, je da Vam proda programe pune gresaka i nelogicnosti, pa Vam onda naplacuje obuku za njihovo koriscenje. Programi su napravljeni tako da Vas onemoguce da samostalno naucite rad na njima i da prvo morate da idete na obuku..Tu cu stati[/code:1]

Ali ne mogu da verujem da takvi likovi koji se foliraju da ce nauciti ljude za 7 dana racunare (promeni se verzija programa a ovi se pogube🙂 ) pljuju Microsoft a bas od njega im zavisi prihod. Ni ja ne obozavam MS ali ovo je direktna kletva i netacne gluposti i mislim da bi MS trebao da pokrene tuzbu za Zarko Radosavljevic dokaze svoje "tvrdnje". Pa jos da vidim da li korsiti legalan Office u svojim skolicama koje nicu na sve strane :cuss:

Brate... ne vredi o tome raspravljati...
Covek je totalni manijak i pojma nema o cemu govori.
"...I kada vi pritisnete to dugme, vas Word totalno poludi"
A inace za one koji ga nisu gledali, ukoliko ih ima, rec je o Send E-Mail dugmencetu koje salje dokument mailom...
Mislim ovakva recenica od coveka koji se izdaje za IT strucnjaka...
Gadi mi se...

Kiwy je napisao(la):
Prebacite thread ako treba

Citiram iz reklame NL pro Groupa

[code:1]Glavni problem prilikom ucenja rada na racunaru je sto su svi programi koje treba da naucite puni gresaka koje Microsoft, firma koja ih proizvodi, namerno ubacuje. Kompletno opremnljen racunar u Americi kosta 2,000 $, a njegovo odrzavanje godisnje oko 20,000$. Microsoft je zivotno zainteresovan da Vam uzme sto vise novca, a najjednostavniji nacin da to uradi, je da Vam proda programe pune gresaka i nelogicnosti, pa Vam onda naplacuje obuku za njihovo koriscenje. Programi su napravljeni tako da Vas onemoguce da samostalno naucite rad na njima i da prvo morate da idete na obuku..Tu cu stati[/code:1]

Ali ne mogu da verujem da takvi likovi koji se foliraju da ce nauciti ljude za 7 dana racunare (promeni se verzija programa a ovi se pogube🙂 ) pljuju Microsoft a bas od njega im zavisi prihod. Ni ja ne obozavam MS ali ovo je direktna kletva i netacne gluposti i mislim da bi MS trebao da pokrene tuzbu za Zarko Radosavljevic dokaze svoje "tvrdnje". Pa jos da vidim da li korsiti legalan Office u svojim skolicama koje nicu na sve strane :cuss:

Mislim da je najbolje da se kontaktira Beogradski ofis Microsofta, jer taj lik je jos gori od samog M$-a, jer jednostavno pljacka naivan narod (mada i M$ to isto radi samo ipak na lepsi nacin 🙂 ) Treba da se pojavi neki Tosa i da pita tamo u Beogradskom M$-u jel istina da oni namerno ubacuju greske u programe...

Secam se kada je govorio u Biserima i kaze da postoji pet osnovnih programa: Word, Excel... i Internet ?! Nisam znao da je Internet program, ali sta ja uopste i znam covek sa TV-a kaze da je tako 😉

O tome je vec odavno bilo reci ovde, jos kad je krenuo da se reklamira slicnim ceduljicama koje su ubacivane u pojedine dnevne listove. Takve dripce treba stavljati iza resetaka, gde im je i mesto !

Wakizashi je napisao(la):
"...I kada vi pritisnete to dugme, vas Word totalno poludi"
A inace za one koji ga nisu gledali, ukoliko ih ima, rec je o Send E-Mail dugmencetu koje salje dokument mailom...
Mislim ovakva recenica od coveka koji se izdaje za IT strucnjaka...
Imao je i onu fintu, u istom tom Word-u, sa "Print" ikonom. I ja to pokazujem ortaku, rek'o "glej sad kad stisnem ovo dugme", a on "nemoj, skrsice ti se komp!!!"
Vrtim glavom u neverici, da ga malo smirim, kazem mu "ne brini se brale, jutros sam napravio ghost" :mrgreen: , stisnem dugme i... odstampa se dokument, osta Win u savrsenom stanju.

Need I say more?

JA mislim da je o ovom liku ovde bilo i previshe rechi...Inache oni tripovi sa ikonicama za print,e-mail i ostalim "zamkama" su stvarno pricha za malu decu (shteta shto je svet pun male dece 🙁 )

Neko je ovde jos ranije napisao da bi ga oni tuzili da je ovo pravna drzava, sto je skroz tacno, samo bi mu jos napravili reklamu.
On je zlikovac, treba ga u aps!

Ovce su za shishanje, ali ovog lika treba klepiti po usima po istom principu kao vidovitu Zorku jer prodaje maglu ctp;

NL Pro Group = sekta

Moj poznanik koji je inace doktorirao informatiku u US onako iz fazona ode u tu NL skolu i kao krene da se raspituje za kurseve i oni krenu da mu slazu pricu kao mi znamo sta radimo ovo su nase skripte i tako to....I ortak ode da se baci sa Savskog mosta 😀 jedva ga spasismo cheers kad vide koje budaletine poducavaju ove naivcine koje se pecaju na njihove spotove koji se vrte na TV...
Tipovi teraju ljude da uce napamet fraze... postupke..rad na racunaru...bilo kakva improvizacija je zabranjena....kako veliki guru kaze tako mora biti...i nemoze drugacije... jer kosu pa oni polaznici oni nemaju uopste pravo da ista pitaju...oni neznaju...a veliki guru ce da ih prosveti...poduci..sta to cike iz M$ neznaju...ili kriju...veliki guru to zna....i on ce nam ukazati put ka prosvetljenju za 7 dana cemo doziveti nirvanu .....zato mozemo konstatovati NL Pro Group nisu greska ovog drustva oni su sekta i treba primeniti zakon protiv ispiranja mozgova na njih...
Umedjuvremenu dodjem do neke njihove skripte....ljudi to lici na moje crteze kad igram protiv ortaka neku strategiju...mislim i da je Tito imao razumljivije ratne karte sa svim onim linijama strelicama putanjama itd...zali boze..sto ovaj narod nema mogucnosti da upise neke postene kurseve..ili postene skole 😀 ako ih ima.....

Ljudi o ovome je vec bilo i previse reci cini mi se u Benchmark sobi pre nekoliko meseci. Znaci vec smo apsolvirali ko, sta i za koga su ti kursevi. Koga zanima neka upotrebi "search".

Nazad
Vrh Dno