Šta je novo?

Niskobudzetni notebook

Y

Yoti

Guest
Prijatelj ima ogranicen budzet od ~700 Evra.
Koji je best buy notebook za tu cenu.
On bi ga koristio za rad u "Soundforge-u".
Jedini zahtev je da ima rezac.
Da li uopste postoji nesto upotrebljivo za tu cenu?

Ako zeli da obradjuje zvuk onda mu treba relativno brza masina i dobra zvucna a kako ce sve to da uklopi u 700 e.... pitanje je.

Nisam se dovoljno precizno izrazio, na istom bi obradjivao manje file-ove, za obradu vecih ima desktop kuci, notebook bi koristio za akademiju, i ne treba mu DVD-RW moze combo drive. Ja nemam pojma o notebook-ovima, sta ima za tu lovu da kupi a da radi posao?

vidi ovako poshto si u NS prvom prilikom kad dolazish u bgd svrati u metro - veliki market koji se nalazi sa druge strane pancevackog mosta tralala treba kartica za ulaz. Oni imaju akcije na kojima prodaju kompove. Uzeo sam asus 3500+ mislim da ce i tebi to da odradi posao. 54 hiljada je koshtao pre 2 meseca. Sad je neki drugi modela na -2000 popustu. Nigde necesh naci povoljniju cenu. KAd ti ja to kazem kao neki sitni prodavac racunarskih komponenti onda veruj da je istina.

ortak je pazario acer-a za 680 evra... nisam siguran kakva je mashina, ali znam da ima DVD rezac... mislim da je proc mobile 1500...

tako da ima na uvidu samo tu firmu... verovatno nije neki komp, ali cisto da zna da ima za te pare sa dvd rezachem...

pozdrav...

to3a je napisao(la):
vidi ovako poshto si u NS prvom prilikom kad dolazish u bgd svrati u metro - veliki market koji se nalazi sa druge strane pancevackog mosta tralala ...
Mozda mu je blizi metro u Zemunu.
(i nije sa druge strane pancevackog mosta nego u Krnjaci :D )

oki nema frke.
Girese poshto sam ja sa jedne strane mosta a to je jel preko puta dakle ondak je sa druge strane (;.
Najbolje je da si sam sebi orjentir hehehe

Vrh Dno