Nebojsa Lukic je napisao(la):Brate, do pre neki dan si se bunio kako je visoka temperatura 🙂
milenkoc23 je napisao(la):Sto je to nisko meni je 1700+ na 200*10 maksimalno opterecenj posle neznam koliko rada vruc citavih 40.5C.
meni je na 2.2GHz (1.85v) temperatura oko 37 stepeni,)Gedza je napisao(la):Ajde sine Nebojsa nap[isi koja ti je temperatura danas na 2,2GHz. :beat:
Gedza je napisao(la):Ajde sine Nebojsa nap[isi koja ti je temperatura danas na 2,2GHz. :beat:
Jel ovo pitanje, sa tim naponom od 1.9V, vazi samo za vlasnike NF7-S... ili mogu i ja da se igram? 😀tex707 je napisao(la):Da li neko postize ovako niske temperature na OVIM naponima...?...🙂
CPU je 2400+ na 2.33GHz.
Hajzl je napisao(la):malo off topic.....kako polirate\smirglate kulere....
na jos jednom mestu je slicno pitanje ali se bas ne tuku da odgovore....pa ako nije problem...
Poz!!
Nebojsa Lukic je napisao(la):Kupis tabak najfinije smirgle (1200ka) , ja sam juce uzeo za 22din u nekoj prodavnici boja. Onda okrenes dno i muljas u krug a povremeno kvasis i to radis dok ti ne otpadnu ruke 🙂 Ako je sve OK trebalo bi da dobijes nesto sto lici na ogledalo (ne bas savrseno). Kasnije mozes da probas i pastu za poliranje.
CAR je napisao(la):Jel ovo pitanje, sa tim naponom od 1.9V, vazi samo za vlasnike NF7-S... ili mogu i ja da se igram? 😀
Hajzl je napisao(la):malo off topic.....kako polirate\smirglate kulere....
na jos jednom mestu je slicno pitanje ali se bas ne tuku da odgovore....pa ako nije problem...
Poz!!
Nebojsa Lukic je napisao(la):Kupis tabak najfinije smirgle (1200ka) , ja sam juce uzeo za 22din u nekoj prodavnici boja. Onda okrenes dno i muljas u krug a povremeno kvasis i to radis dok ti ne otpadnu ruke 🙂 Ako je sve OK trebalo bi da dobijes nesto sto lici na ogledalo (ne bas savrseno). Kasnije mozes da probas i pastu za poliranje.
Vec vidim vas iz NS ,,kako mi dolazite na kafu, kada budem spremao auto za farbanje😀 😀Alexandar je napisao(la):Pa da mu u medjuvremenu otpadnu ruke 😀
Prvo pocni sa nekom grubom smirglom koja ce skinuti dosta brzo visak materijala (granulacija 220 ili sl.) a zatim lepo ka finijim. Bolje je smirglati u pravolinijskim potezima uz povremeno rotiranje kulera u ruci, jer se tako izbegava trosenje ivica kulera (desava se da kuler postane ispupcen).
I najvaznije: smirgla mora biti na idealno ravnoj podlozi, najbolje da uzmes vece parce stakla.
simpson H je napisao(la):Vec vidim vas iz NS ,,kako mi dolazite na kafu, kada budem spremao auto za farbanje😀 😀
Onako sa vasim iskustvom ,popijemo kaficu i auto je spreman cas posla😀 😀
milenkoc23 je napisao(la):Ma napon mi je 1.625 i 200*10 i naravno NF7-S.
simpson H je napisao(la):Vec vidim vas iz NS ,,kako mi dolazite na kafu, kada budem spremao auto za farbanje😀 😀
Onako sa vasim iskustvom ,popijemo kaficu i auto je spreman cas posla😀 😀
Aca je napisao(la):Posalji ih posle kod mene. Treba da menjam sajtne, pa ono kao gitovanje i smirglanje bi dobro doslo. 😀😀
Polako, polako... Trebace neko posle i da farba, kad vatrogasci i moleri zavrse svoj deo posla :beat:Alexandar je napisao(la):Kod tebe ce pre biti posla za vatrogasce, nego za farbare 😀 :d 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari