ZevS
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.03.2002
- Poena
- 619
Ovaj sajt www.ivan.co.yu je toliko stvorio besa i negativne energije kod mene da sam ja morao da otvorim diskusiju po tom pitanju.Da bi razumeli o cemu pricam morate pogledati sajt www.ivan.co.yu , valja napomenuti da je isti autor radio i www.zana.co.yu (grupa ZANA) , Lidija www.lidija.co.yu , zeljkosamardjic..... i jos mnogih manje poznatih nazovimo estradnih zvezda u ostalom pise sve na sajtu.
Sada se tu otvara dosta pitanja?
1.Pre svega da li su ti ljudi stvarno toliko jadni da dozvole onako nesto da ih promovise?
2.Kako autora ovog sajta nije sramota da onako nesto neprofesionalno stavlja na net i da se time hvali ?
3.Dali je po vama dopustivo da RADIO i TV mediji promovisu i dopustaju promovisanje ovakvih umetnika.
4.Da li u nasoj zemlji postoji neko merilo vrednosti?
5.Da li isticanjem u prvi plan umetniak sa "STILOM"-ivana kao izvrsnog dizajnera ne opada vrednost ljudima koji stvarno imaju talenta ?
Sada se tu otvara dosta pitanja?
1.Pre svega da li su ti ljudi stvarno toliko jadni da dozvole onako nesto da ih promovise?
2.Kako autora ovog sajta nije sramota da onako nesto neprofesionalno stavlja na net i da se time hvali ?
3.Dali je po vama dopustivo da RADIO i TV mediji promovisu i dopustaju promovisanje ovakvih umetnika.
4.Da li u nasoj zemlji postoji neko merilo vrednosti?
5.Da li isticanjem u prvi plan umetniak sa "STILOM"-ivana kao izvrsnog dizajnera ne opada vrednost ljudima koji stvarno imaju talenta ?