Šta je novo?

Nioh

Pistaljka

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.02.2017
Poena
20

Uskoro nam dolazi sa PS4 na PC a pun naziv je Nioh: Complete Edition i imace sva tri DLC koja su izasla za PS4. Bice samo digitalno dostupna da se kupi.

Igra se ocekuje ove godine 07.11.2017

Na pocetku igre mozemo ocekivati svih sedam tipova oruzija da cemo moci da koristimo, a sto se tice grafike tu ce biti Action Mode koji ce imati 60 fps-a i Movie Mode koji ce biti 4K sa nesto manjim fps-om.

Jos kada bi se smilovali da izbace Bloodborne za PC bila bi ovo savrsena zima.

Poslednja izmena:
Igre zbog kojih sam zeleo da uzmem PS4 redom dolaze i na PC :D.

Hvala sa info!

Odlicna igra. Kupujem iako sam spucao preko 100 sati na ps4.

Odlično :)

Fuck yiss, cekao sam goty da se uzme za ps4, al ce sada da se uziva u pcmr verziji :D

Igrači su veoma skeptični zbog ovoga: “The PC version can be played either on Action Mode, which features a stable 60fps, or on Movie Mode, which is described as a cinematic option that can expand the resolution to 4K. Koei Tecmo's note to press suggests you can't deviate from either of these two modes, no matter how powerful your PC.“ Mnogi to tumače kao 1080p @60 (locked) ili 30fps u većim rezolucijama (opet, zakjučano). Skeptični su, s obzirom na lošu reputaciju koju Koei ima sa PC portovima, i ovo im miriše na tipični konzolni port (u lošem smislu). Svi se nadaju da neće da zabrljaju nešto. Ma, neka radi glatko na 1080p @60, ionako gro nas nema GTX 1080 i jače...

PS4 verzija ima dynamic resolution, ne vidim sto to ne bi i pc verzija imala (za one sa slabijim masinama).

Ko zna...pitaj Japance...PC portovi i m nikad nisu išli od ruke kako treba, možeš na prste nabrojati pristojne. A i "dinamička rezolucija" je nešto što je možda imalo mesta na konzoli ali na PC mašinama u 2017. već...

Njihove igre svakako nisu dobro optimizovanje, ali kao i takve na dobrim konfiguracijama radiće i izgledaće bolje nego na konzolama.

Izasla je igra, pa ako je neko zaboravio moze da je potrazi na svojim mestima gde se snabdeva. A sama igra je velika 48.8 GB.

Ja sam zaboravio, jer se ovo mora kupiti. Opet.

Par utisaka ljudi koji su kupili igru:
- max framerate je 60
- 1080ti moze da tera igru u 1440p na max, ili sa medium senkama u 4k
- sa smanjenim senkama na slabijim grafickim igra moze da se igra u 1080/60
- nije moguce koristiti menjati komande na tastaturi
- igra ima launcher iz kojeg se menjaju podesavanja
- nema podrske za 21:9
- primetno bolje izgleda nego na ps4 pro (gde je cesto snizavana rezolucija da bi se odrzao prihvatljiv framerate)
- stereo zvuk, bez 5.1 podrske

Ovaj lik je testirao na 3 razlicite masine:
http://www.theouterhaven.net/2017/11/hows-nioh-complete-edition-pc-port/

Poslednja izmena:
Evo neki sat vremena sam probao igru i igram na high podesavanjima u 60 fps-a, na 1080p rezoluciji, jer naravno nema ni 1920x1200. Onda sto je Bojan reko nema podrske za 5.1 pa cu morati na slusalicama da igram. Igram preko xbox360 dzojstika i igra radi super.

Ovo mu dodje kao da igram mesavinu dark souls i bloodborne sto je naravno ogroman plus. Mnogo mi se svidja sto igra nije troma nego je bas brza, za pocetak sam uzeo onu ogromnu sekiru, i onu veliku katanu i vuka. A ako budem igrao jos koji put sigurno cu izabrati neku drugu konbinaciju. Onda mi se svidja jos sto imas one borbe gde kliknete na neki crveni mac i ako ubijete lika dobijete od njega bolju opremu, drop je random pa sta vam ispadne ali mozete dobiti svasta.

Sve u svemu bice ovo dobra igra za zimske dane koji nam dolaze.

Opa znaci nije tako los port, 4k@60 here I come, medium senke cu nekako progutati :D

Nazad
Vrh Dno