Šta je novo?

Nintendo DS

gpbrzan

Slavan
Učlanjen(a)
18.03.2009
Poena
309
Kupio sam Nintendo DS Lite i R4 karticu.
Sve radi kako treba.
Zanima me kada punim bateriju prvi put dali treba da se formira baterija kao kod mobilnog tel. i koliko dugo treba da se puni.
Hvala unapred.

A koja baterija na mobilnom se formira ? :)

Ako je LiION baterija, a sigurno jeste, tu nema formiranja, vec postoje neka pravila u punjenju, a to je da nikada ne cekash da se baterija do kraja isprazni, i da je ne ostavish dugo da stoji ako je skoro ispraznjena, vec se trudi da se baterija shto vishe prazni do 20% i puni...

Da li može na DS da se ubaci neka mp3 muzika ili neki spot ili film i koji program se koristi za konvertovanje u format koji DS podržava ?

Preko moonshell-a mozes pustiti vecinu formata muzike, a filmove moras da konvertujes u DPG format (ili vec tako da ih dobijes). Nisam probao, ali mislim da nema smisla da gledas filmove na njemu :)
http://en.wikipedia.org/wiki/MoonShell

A mislim da bi trebalo da imash taj softver, kada si kopirao kernel (softver za R4) na SD karticu.

Dajte neki predlog za neku zanimljivu igricu.

Šta to znači kada prilikom učitavanja igre stane na pola i kaže:
Load rom errcode=-4
?

Prica se da developeri vec imaju devkitove od novog DS 2 kao i da ce biti mnogo hw jaci od sadasnjeg, tj. da ce biti na nivou gamecube-a (!). Ako je tacno to ce biti interesantno.

Ja sam dosta toga odigrao na R4 uzeo sam je preko Amazona pre godinu dana jos, kostala 40$...

Ali problem je sto je moj R4 II a ima sad neki III valjda a sam oza njega osftver update-uju...

Od igara obavezno, GTA Chinatown Wars genijalna igra, Elite Beat Agents, New Super Mario Bros, Metroid Prime Hunters, voznje su sve bezveze bar meni, imas Call of Duty 4 i Modern Warfare ovaj najnoviji moze i multi da se igra :)

Meni se ta greska load rom error niej nikad pojavila...

Da li bi trebalo posle nekog vremena, brisanja i dodavanja igara, formatirati memo. karticu u R4 i kako to uraditi ?

Da li bi trebalo posle nekog vremena, brisanja i dodavanja igara, formatirati memo. karticu u R4 i kako to uraditi ?

Da, treba.
Iskopiraš sadržaj kartice na hard,
formatiraš Micro SD u FAT 32,
vratiš sve ponovo gde je bilo
i radi kao novo.

Što je dobra stvar onaj Theme Creator.
Možeš da napraviš temu sa svojim slikama.
Baš je zanimljivo.

Nazad
Vrh Dno