Batica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.09.2002
- Poena
- 619
Ljudi sta da vam kazem, pukla mi mreza... Al da krenem redom. Pre neki dan pozali mi se koleginica sekretarica da nece da stampa HP LJ koji je prikacen kod mene. Ja da joj namestim racunar(XP) preko Netmeeting-a, kad ono Unknown user... Normalno meni ne bi tesko i ja dodjem (fizicki) do racunara kad ono nikog na mrezi.. Ja za kablove, oni OK, ja na drugi racunar kad ni tamo nista! HAOS. Dodjem kod mene na W2K server pokrenem AVP (samo sam mogao 3.5 da instaliram) da ga malo pretrazi a ono NIMDA mi se uglavila u neke fajlove i upropastila DHCP server. A na njemu jedini modem u firmi i ja na njemu pokrenuo NAT server da bi svi mogli da izlaze na Net. I to je tako dobro sljakalo da je to bilo neverovatno. Odem ja ponovo u konzolu i DHCP server a on sljaka. Uninstal pa instal DHCP, naparavim skop adresa, ma ni da cuju ostali racunari za server. Jednostavno ga ne vide. Ostale racunare (njih 8 sa XP-om) sam proverio za virus i cisti su. Da li neko ima ideju kako da povratim DHCP server. Cini mi se da cu najvervatnije da ponovo reinstaliram sve racunare i to da ih prebacim na dvehiljadarke.
Ajd pa cheers
Ajd pa cheers