Šta je novo?

Nije mi jasno...

mohikanac

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
319
Nije mi jasno:
Imam DFI NF4x 754 i sem. 2800+ kad podignem HTT na 300 sa naponom 1.5 za cpu i svim onim podesavanjima za mem. desava se da kad pustim muziku preko winapa ili nekog drugog programa cujem neko pucketanje, kad vratim sve na def. onda radi OK, da nije razlog napajanje koje bas i nije neko Q-teck 350W....takodje imam utisak da i memorija nije u ljubavi sa mojom plocom hynix dvostrana(cipovi d43,mislim), nekoliko puta se desavalo da mi zakuca plavi ekran...ta ista memorija pravila mi je iste probleme na Epoxu NF3 KDA3J mada kada pustim test goldmem prolazi bez greske :wall:

nadam se da nisam ubo neku bednu plocu 😡

molim za vase misljenje..........

Pozdrav

kolko ti pasova je proshao GM?probaj i S&M test (testiraj samo memoriju)!Jel ti prolazi Prime 95 i OCCT,bar po 10 h?,tako cesh zanti da li je do procesora.Menjaj napajanje mada bi pomenuto trealo da tera tu tvoju mashinu,napiashi kompletnu konf.
Poz

...

Dva prolaza sa GM i takodje prolazi S&M na htt 250, nemam hrabrosti da ga pustim na htt300 (plasim se da mi ovo staro q-tec napajanje ne pukne po ploci 😡 )
nisam pusta prime i Occt ali planiram

A konfa je sledeca:
DFI NF4x
S2800+
x600pro
stari HDD od 20g ata 100, treba sutra da pazarim novi maxtor sata ili WD (ma samo da je garancija 3god)
DVD-RW NEC
DVD-rom
DDR 512 pc400 hynix d43cip

i to je to
nema puno potrosaca ali kada ga kloknem verovatno trazi stabilne napone sta znam.

ma mene brine ono pucketanje na htt300 nije mi jasno zasto?????

....

e da kad stavim KME napajanje od 350w pri vecem kloku (htt300)zna da mi ugasi masinu ...

izgleda DFI trazi mnogo bolje napajanje,

Uzimaj bre neko jace napajanje! :wave:

mohikanac je napisao(la):
e da kad stavim KME napajanje od 350w pri vecem kloku (htt300)zna da mi ugasi masinu ...

izgleda DFI trazi mnogo bolje napajanje,
Shta da ti kazem.......skupljaj pare 😉

Nazad
Vrh Dno