Šta je novo?

Nije bas domace ali...PARIZ

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Izvinjavam se moderatorima ali sta je tu je......

Zanima me dakle da li neko zna gde u Parizu (dakle celom, sve sa onim magacinima okolo itd.) mogu da se nadju naravno jasno je koje stvari i diskmeni i sl. i da je pri tome dobra cena ako tako nesto u opste postoji.

Neka mi objsani gde se nalazi takvo mesto ili ako jos zna tacno i ulicu odlicno.

Unapred se zahvaljujem......

Ko veli da malo podignem thread....niko?

Zanima me jos jedna stvar koja mi je cak mozda vaznija. Zna li neko nekog francuskog internet provajdera tipa 041 net i sl. Dakle da je cena ista iz cele Francuske i da ne moram da se uclanjujem?

Pozdrav?

Majku mu, pa valjda ima neki internet cafe u tol'kom Parizu! Siroko ti polje...

Koliko ja znam najjevtiniji racunari u Parizu su u Sourcufeu (Surkuf, tako se cita ne znam tacno kako se pise), to je ogromna proadvnica za racunarsku opremu, ali je tamo skuplje nego ovde, logicno. Znam za jednu koja se nalazi blizu Gard de Lion i Bastille, e sad ne znam kako se zove ulica, ali od oba ova mesta nema peske vise od 10 minuta i ako nekog pitas gde se nalazi znace da ti kazu. Lakse se stize od Bastilje ali je duze cinimi se, mada ima autobus koji ide direktno (odmah pored ima prodavnica sportske opreme "Go")

thunderchase je napisao(la):
Majku mu, pa valjda ima neki internet cafe u tol'kom Parizu! Siroko ti polje...

Ma nemam ja vremena da idem u internet caffe u parizu. Ja sam kod grada Troyes (tacnije jedno selo kod tog grada) tako da mi nije bas lako doci do internet caffea. Evo ja se vratih vamo ali hvala u svakom slucaju. Ove vase postove citam odavde posto ste odgovorili nakon sto sam ja vec izgubio mogucnost da idem na net.

Hvala jos jednom i pozdrav!

Vrh Dno