Šta je novo?

Nichim Izazvan Adobe 7.0

• Začetnik teme Začetnik teme djoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
Problem je sledeci : Instalacija winxp sp1 je sveza mozda mesec dana, inace....Dakle,ponekad, kada kliknem na My documents, ili neki drugi folder na desktopu ..SAM OD SEBE POCINJE SA INSTALACIJOM ADOBE READER 7.0 ....iako je vec uredno instaliran .....zavrsi za par sec i baci ikonicu na desk , ja uredno obrishem - ikonicu - , poshizim, i teram dalje...Ovo se ne deshava uvek , ali ni retko ....nema pravila...Kako da sprechim *****a da se ponovo instalira?????? Hvala na strpljenju, pozz

taj acrobat reader je postao teško smeće od programa. raz*vna se na 100 mb po disku, iako je običan reader! vratio sam se na 5.0.5

Ovde smo pricali o Foxit pdf readeru, retko parce sw-a oko koga smo se svi slozili da je odlicno i vecina nas je uklonila Acrobat 😉

Poslednja izmena:
E to mi je trebalo, sad sam ga probao i super je.
I FoxitPDFeditor je jako solidan (ako uporedis sa kompletnim Acrobatom)
btw offtopic, skoro sam nasao program word2pdf, i odlican je. napravis ceo tekst u wordu i jednim klikom dobijes pdf!

pozdrav

Hvala Vam Na Korisnim Savetima.........pronasao sam ga u Start-Programs-Startup-Adobe Reader Speed Lunch .....sta da radim sa tim , tj kako to da disable-ujem ? BTW, ne vidim ga u msconfig/startup....ili ne znam sta je ...Tamo su samo 4 stvari chekirane :RunDLL32, NvCpl, nwiz, NvMcTray....Predpostavljam da bi trebalo da se skloni iz Start-Programs-Startupa ....ali ne znam kako ? Ima li neko KORISTAN predlog ?

Poslednja izmena:
Pomoc, please...ajmo, ljudi !

strucnjaci ...../?!/sve moj do moga.....glavno da ste se izbljuvali po programu .a sve offtopic, pogledajte malo, niko nije dao SAVET ....

taj adobe speed "lunch" kako si to napisao, ako bas oces obrisi iz fuckin startupa
sasvim normalno - desni klik pa delete

daje samo mogucnost da brisem program ....add or delete

ok ...ali, hajmo realno ...pogledaj odgovore koje sam dobio .....

Ali ajmo realno, obrisi to is start-upa kao sto ti je covek rekao, na taj nacin neces obrisati adobe

I sto si tako nezahvalan? Ne, ja nisam znao kako da resis to sto ti se desavalo, ali sam imao dobru volju da te uputim kako da zaobidjes problem koji mozda ne mozes ili neces naci nacin kako da resis.

Poslednja izmena:
Da bre desni klik i delete, pa te onda obavesti da tako ne brises program vec da bi njega obrisao moras da ides u add/remove bla bla bla i kraj! I kao da je to bilo strasno pa sve i da se po*ebe Adobe instaliras ga ponovo.

Koja frka oko smesne stvari. Prvo, nemoj da smaras, ovo nije live chat tako da ne mozes da ocekujes odgovore za 10s. Drugo, nemas prava nikoga da vredjas sa 'strucnjaci ...../?!/sve moj do moga..', ako ti se ne dopada drustvo i ljudi, mozes da se vise nikad ne pojavis ovde. Niko ovde nije dosao samo da cita tvoje teme i resava tvoje probleme, stoga pokazi malo strpljenja i tolerancije.

A sada, kao sto ti je bar petoro njih reklo, obrisi SpeedLaunch ili prosto totalno obrisi Acrobat i opet ga instaliraj.

Nazad
Vrh Dno