Šta je novo?

nic.co.sr? sta se desava?

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X Pascal 12GB
Od juce ne mogu da pristupim sajtu sa .co.sr domenom a i nic.co.sr
je nedostupan? Kraj balade ili trenutno?
Jel zna neko nesto vise?

U NIC.yu, sadasnjem NIC.co.sr ljudi i dalje rade pro bono.
Organizacija im je losa, sajt im je ocajan... Sta reci.
Pre mislim da je do servera nego do njih, al opet.

cekaj, NIC.yu je sada co.sr??
ne razumem, ciji je uopste to domen co.sr?
surinam?

ne razumem, ciji je uopste to domen co.sr?
surinam?
Dva pitanja sa jednim odgovorom na jedno pitanje. nic.co.sr neradi vec duze vreme, jer malo malo pa ga probam medjutim ne radi neke 2-3 nedelje.

sr je Surinam. A nic.co.sr kod mene radi (i redirekcije i glavni sajt).

Pošto co.sr frejm ubacuje svašta jeste li sigurni da ga neki antispyware proizvod nije blokirao?

Poslednja izmena:
sr je Surinam. A nic.co.sr kod mene radi (i redirekcije i glavni sajt).

Pošto co.sr frejm ubacuje svašta jeste li sigurni da ga neki antispyware proizvod nije blokirao?

Mozes da otvoris njihovu glavnu stranu?
Mislim da nemam nikakav antyspyware, obican FF (updejtovan verovatno)

Mogu, sad sam probao i iz FF (jedino što iz FF ne može da se zatvori onaj njihov popup, pa ipak mora de sa koristi IE). Probaj preko JAP proxy-ja, možda je do DNS-a tvog probvajdera.

Dobijam DNS Error - Server cannot be found kad probam da otvorim neki .co.sr. sajt...

To je onda do tvog provajdera. Sezampro - co.sr radi bez problema.

Dobijam DNS Error - Server cannot be found kad probam da otvorim neki .co.sr. sajt...

Na cemu si? (mislim na provajdera)
Kod mene je Eunet adsl i isto nemogu da pristupim nicemu sto ima co.sr

Imam jedno mozda ne prijatno obavestenje, sad koliko je tacno ostaje da se vidi, ali sto se tice otvaranja stranica.
U Bosni i Hercegovini ( cuo sam i prisustvovao ) da su njihovi provajderi neta, zabranjivali korisnicima da otvore sajtove sa odredjenih hostinga ili servera.

Ne kazem da je ovde isti problem, ali...

sa kojih server i hostinga?
ne verujem da bi co.sr upao u crnu listu, al ko zna?!

U NIC.yu, sadasnjem NIC.co.sr

LOL

Novi (budući) domen Srbije je RS, ne SR ;) znači, ovde se priča o jednom surinamskom sajtu, ne našem NICu!

Inače, kod mene je situacija ista kao kod wiz011: strana se normalno otvara u FFu, ali ne mogu da uklonim onaj providni popup (FF i AdBlockPlus)... i Sezam adsl...

Izgleda da samo na Sezamu radi, pošto ni na Telekomu ne radi co.sr.

Inače, kod mene je situacija ista kao kod wiz011: strana se normalno otvara u FFu, ali ne mogu da uklonim onaj providni popup (FF i AdBlockPlus)... i Sezam adsl...
Ne može, već rekoh. Taj njihov moronski popup može da se zatvori samo iz IE baziranih browsera.

e uzas, pa sta radite vi koji imate neki co.sr sajt, dzaba mi sto mi sajt otvara kad mi redirekcija na co.sr ne radi!

Ja co.sr ne koristim, jer taj servis uključuje malware, popupove i svašta.

LOL

Novi (budući) domen Srbije je RS, ne SR ;) znači, ovde se priča o jednom surinamskom sajtu, ne našem NICu!

Lapsus. Izvinjavam se.

Da li neko do kraja zna neko šta se dešava sa co.sr domenima?! :wave:

Jel moze neko van Srbije da vidi jel se co.sr otvara?

Jos jedna zanimljiva stvar:
Par sajtova koje sam pronalazio preko pretrage Google na co.sr domenima vise mi ne postoje u rezultatima pretrage.
Izgleda da je Google izbacio co.sr iz rezultata pretrage...

Definitivno zona sumraka, meni recimo ih daje al drugacijim redosledom.
recimo sajt koji je bio 2/3 na listi za pretragu sad ga vise nema tu, nego na 10-15 mestu, a na prvo mesto se popeo isti taj sajt sa originalnim UTRLom (tamo gde je i hostovan)
cudno.....

Ocigledno je bigG resio da poizbacuje free domene iz svoje search pretrage.
Mada vise nije ni skupo kupiti domen za 5 eura 1 godina, a ako kupite neki veci host paket dobijate gratis. Mislim da nije lose.

Sve u svemu ja sam na Sezamu i otvara mi co.sr

Update: više nije moguć pristup co.sr domenima ni sa SezamPro-a.

Nista, pravac .COM, s ovim je izgleda gotovo, dal to ima veze samo sa nama?
Jel zna neko u inostranstvu jel se vidi co.sr?

Vrh Dno