Šta je novo?

Ni jedan USB..

Sonamy_Boy

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2009
Poena
320
Pozzz ljudi.. Probao sam na sva 4 USB-a da prikacim: Mp3, Flash memorije i nista od toga OD JEDNOM vise ne radi! Sva 4 rade super kada prikacim sve ostalo.. Npr. stampac, usb mis, itd.. Da li zna neko kako da resim ovaj problem?? Kada ubacim Mp3, pojavi se dole u desnom uglu kako je prepoznao Mp3 player.. Kada odem u My Computer, nema ni traga od Mp3 plejera.. Hvala unapred..:wave:

Imao sam slican problem sa zaglupljenim USB kontrolerom na ploci. Resenje je bilo izuzetno cudno... iskljucis racunar, izvadis kabal iz zida (ili ga iskljuci na napajanju) sacekaj 30 sec i upali ga ponovo. Trik je da i kada ugasis racunar ploca je i dalje pod naponom i USB kontroler je i dalje zaglupljen. Tek kada izvadis kabal iz zida onda struje vise nema i USB se "odglupi".

Imao sam slican problem sa zaglupljenim USB kontrolerom na ploci. Resenje je bilo izuzetno cudno... iskljucis racunar, izvadis kabal iz zida (ili ga iskljuci na napajanju) sacekaj 30 sec i upali ga ponovo. Trik je da i kada ugasis racunar ploca je i dalje pod naponom i USB kontroler je i dalje zaglupljen. Tek kada izvadis kabal iz zida onda struje vise nema i USB se "odglupi".

Tako ja rešavam zaglupljivanje mrežne karte.

:wave:

Nazad
Vrh Dno