Šta je novo?

NHL 2004 - izgleda super

Dominik

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2003
Poena
604
Bliži se dan pojavljivanja moje omiljene, i jedine, igre koju igram - EA SPORTS NHL 2004.

Sudeći po movies na EA sajtu - ovo će biti najveći napredak i po pitanju grafike i po pitanju igrivosti. Tu su i novosti koje u igru dodaju menadžerske elemente. Takođe, i 39 novih timova - Nemačka, Finska i Švedska. Mislim da će me NHL 2004. definitivno naterati da zamenim svoju ELSA TNT2 za neku noviju video karticu.

Zna li neko da li je igra već stigla u BGD ili je možda neko skinuo demo (čini mi se oko 70 mb).

Vidim iz ranijih postova na forumu da ima bar 4-5 zaljubljenika u ovu igru a padali su i predlozi o formiranju neke lige. Javite se za razmenu iskustava i razmatranje mogućnosti za formiranje lige. Za sada bi to verovatno bila neka igraonica a jednog dana kada naše kablovske televizije omoguće internet na pristojnim brzinama i sa pristojnim cenama liga bi stvarno mogla da zaživi.

Vidim da je član pod nickom Vylota već imao takve ideje pa ga pozivam da ih oživimo.

Kad izlazi igra? I jel zna neko hoće li biti NHL ove sezone na 3K? :rolleyes:

Dominik je napisao(la):
definitivno naterati da zamenim svoju ELSA TNT2 za neku noviju video karticu.

E, lepo si me nasmejao :D:D

Skinuo sam demo!

Da, Vylota je fanatik :) koji je celu noc skidao demo, i sta da kazem, sem - fantasticno! Jos jedna stvar koja ce obradovati zaljubljenike je da na mojoj makini koja je sledeca: P3 733( ne celeron), 256 mb ram, MSI Ti4200, igra radi sjajno, na 1024x768. Verovatno je P3 dosta rasprostranjen, tako da nece biti potrebna profi makina da sve radi kako treba. Grafika je super, ima mnogo vise opcija za podesavanje Ai u igri, jedino sam uplasen zbog strahovito mnogo novih komandi. Da ih ne nabrajam, ali ih ima bar 5 bitnih koje jednostavno nemam gde da smestim na moj sidewinder game pad. Valjda me nece naterati da kupujem novi :)!
U 2003 sam uglavnom koristio overhead kameru, ali u 2004 mi se najvise dopada classic. Mozda ce dodati jos koju do izlaska igre.
Ko moze, neka obavezno skine demo, isplati se.
Sto se tice lige, ja sam za, ali kako u ovim uslovima to organizovati ako su potrebni original cd-ovi itd? Treba sacekati da izadje igra, ocekuje se 19 septembra, pa da fanatici zavrse eksperimente sa raznim podesavanjima da bi se dobila sto realnija simulacija, a onda mozemo dalje da se dogovaramo. U svakom slucaju, ja to sve pratim, pa cu Vas sve obavestiti cim bude nekih interesantnih dogadjanja.
puno pozdrava
vylota

Još jedan fanatik.

Vylota care. Hvala ti na najsvežijim informacijama o demou. Naterao si me da se i ja osmelim i iskušam svoju internet konekciju večeras. U pravu si da je organizovanje lige za sada još uvek problematično, možda kada svi dobijemo kablovski internet u stanu. Mada, ko nam brani da nas dvojica, kao izgleda najveći fanatici za ovu igru, ukrstimo džojstike kod mene ili tebe - kad nam žene i deca odu na počinak. I onako ove sezone u Pioniru izgleda neće imati šta da se gleda a i DSF više ne prenosi DEL ligu.

Na EA sajtu se kao hardverski zahtevi navode između ostalog i video kartice sa nvidia čipovima ali bez MX sufiksa. Dakle moraće da padne neki FX ili noviji ATI. Takođe, mada sam do sada uspevao da se izborim sa protivnicima i običnim džojstikom i meni se čini da će morati da se nabavlja neki bolji gamepad. Sve u svemu - skupo će da me košta NHL 2004. ali ne žalim ako je stvarno veliki pomak u odnosu na prethodna izdanja.

Jedina loša vest za sada je da za izdanje 2004. neće biti Blommanovog NHL editora. Mada čovek je to najavljivao i za 2003. pa je ipak izbacio novu verziju.

Voka je pitao hoće li biti NHL na 3k ove sezone - još ništa nije poznato po tom pitanju a svi zaljubljenici u hokej mogu se informisati o najnovijim zbivanjima na www.hokej.co.yu (nov sam na forumu pa mi nije poznato da li je dozvoljeno ovakvo reklamiranje - ako nije izvinjavam se).

Skinuh i ja demo - vredelo je

Inspirisan Vylotinim podvigom odvažih se i ja na taj herojski čin. Zaključak je - vredelo je. Demo je fenomenalan i to je dosad najvernija simulacija hokejaške igre.

U propratnom txt fajlu uz demo navode se sistemski zahtevi koji su manje zahtevni od onih navedenih na sajtu. Pre svega mislim na video kartice, tamo je stajalo da MX ne dolazi u obzir a kod Atija najslabija navedena je bila 8500.

SYSTEM REQUIREMENTS

DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard
Mouse

MINIMUM OEPRATING SYSTEM
PIII 700 or equivalent processor
128 MB or more RAM (256 MB for Win 2000/XP)

NHL 2004 Supports the following Video Chipsets (32MB card):

ATI Radeon 7200, ATI Radeon 7500 Series, ATI Radeon 8000 series,
ATI Radeon 9000/Pro series, Geforce 256, NVIDIA GeForce 2
(GTS, MX, Ultra/Ti), NVIDIA GeForce 3 (MX, Ti), NVIDIA GeForce 4
(MX, Ti), NVIDIA GeForce FX series, SiS 315, SiS Xabre 400 and
Matrox Parhelia.

supported gamepad (see below)

SUPPORTED INPUT DEVICES

Logitech Dual Action, Microsoft Sidewinder Gamepad, Logitech Wingman Gamepad,
Windows supported gamepad, Keyboard

Ja sam probao na P4 1,6 Gh, 256 mb rama i GeForce 2 MX video kartici.
U rezoluciji 1024x768 i podešenim grafičkim detaljima na 10 - sve teče glatko i bez problema.

Jedva čekam da stigne igra. :eye:

Nazad
Vrh Dno