Šta je novo?

NFSU 1,2 ili MW ?

Trogdor

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2005
Poena
319
Dakle koji deo vam je najbolji i zasto ?

Dvojka, zato sto /po meni/ je lepse uradjena i nekako je veselija ima dusu.
MW je isto super, ali mrzeo sam one zute strelice umesto crvenih, a i nekako su mi sve boje sumorne. Ali ima bolje staze. Dvojka je bila sarenija. Mada oba dela sam zavrsio sa uzivanjem, mw malo i sa nerviranjem. MW+SSam=nova tastatura!
Igrice definitivno nisu za mene...

Nijedan. Jedina dva NFS-a koji sam voleo da igram su bili trojka i cetvorka (pogotovo trojka), zato sto su imali neku draz. NFS:pU mi je bio dobar samo zbog realnog ponasanja automobila (pogotovo za ono vreme kad se igra pojavila u prodaji), ali mi se nije svidjalo to sto u igri postoji samo jedna marka automobila.

Pozdrav. :wave:

Kec i dvojka tu negde, ne bih mogao da se odlucim... Most Wanted je uzas i katastrofa u poredjenju sa ove dve...

Eh kad se setim Mazde RX7 iz prvog i Civic-a iz drugog dela... :)

Ma bre nijedan od nabrojanih ne valja, dosade posle nekog vremena, dok NFS4 nikad ne može da ti dosadi (još ako poskidaš nove automobile i staze sa neta joooj zabavi nikad kraja.)
NFS3 (dobar)
NFS4 (extra dobar)
NFS5 (najzanimljiviji od svih dosad)

dr.Tiristor je napisao(la):
ali mrzeo sam one zute strelice umesto crvenih, a i nekako su mi sve boje sumorne.

Heheh kakve reference :d

Meni je najbolji bio onaj prvi.Strasno me smaralo ono u drugom delu sto se moralo ici gradom i traziti trke.To je malo popravljeno u Most Wanted jer imas opciju i da odmah izaberes trku kao i u prvom delu

Svideli su mi se svi "tuning" delovi NFS-a:
- NFS1 zbog novina i neceg sto do tada nije uradjeno u ni u jednoj igrici (osim Street Legal-a, koji je kesa bagova i pored x patcha)
- NFS2 zbog slobode kretanja i novih automobila
- MW zbog murije, "bullet-time-a" i ekskluzivnih automobila

Jel su nesto rekli za neki nastavak Most Wanted-a?

U potpunosti se slazem sa Delijom sever. Most Wanted nisam igao. Znaci dvojka je nezgrapno zamisljena, izvedena i brzo ce ti dosaditi. Kec je ono pravo ako zelis da se istutnjis.

Most wanted daje izbor i da ides isto po gradu i da trazis kao i u dvojci ali i da izaberes odmah trku kao u kecu,sto je meni poboljsanje u odnosu na dvojku i MW je sasvim dobar.Dvojku prakticno nisam ni igrao jer me je strasno smaralo da provodim po 10 minuta trazeci trku.Ne bih nikad presao igricu cinilo se.Zato je kec bio zakon

NFSU 1 mi je ipak nekako u najlepsem secanju,jer je to bilo nesto sasvim novo u trkackim igrama ! Cak sam tada i onaj soundtrack skinuo sa neta :)

NFS : Porsche Unleashed-po meni igrica sa dosad najboljom fizikom,koju sam video u simulacijama(da ne pominjem oštećenja i ostalo)

Poslednja izmena:
dr.Tiristor je napisao(la):
Dvojka, zato sto /po meni/ je lepse uradjena i nekako je veselija ima dusu.
MW je isto super, ali mrzeo sam one zute strelice umesto crvenih, a i nekako su mi sve boje sumorne. Ali ima bolje staze. Dvojka je bila sarenija. Mada oba dela sam zavrsio sa uzivanjem, mw malo i sa nerviranjem. MW+SSam=nova tastatura!
Igrice definitivno nisu za mene...

pa kad si drzao image tratment na "low" , stavi na high i boje postanu bukvalno prezasicene.

mene je najvise smarao konstantan mrak u u1 i u2, bar da je bio sumrak neki ili tako nesto, ali brate 20 sati mraka...mnoooogoo je :d

jos jedan glas za "nijedan" :)

i jos jedan glas za NFS3 i NFS4

Vrh Dno