Šta je novo?

NFS Underground

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Počeo sam da igram dotičnu igru pa sam sa prog. Fraps merio sa koliko fps ide na mojem redeonu 9800pro, i mogu vam reči da mi ide od 30-40 fps-a.Nekad se čak spusti i ispod 30 ali jako retko.Postavke u igri su sve na High bez AA i AF-a. Sad ne znam jel to dobro ili nije pa ako je još netko probao sa Fraps-om nek javi sa koliko njemu Fps-a ide ta igra.
Inače proc. je 2500xp i 512ram-a i to sve zajedno na Epox8RDA+ ploči.
3DMark 2001-15550, dok je ovaj novi 5620. Nemam ništa overclokano.

Jes'li iskljucio motion blur ?

( obicno ne vozim te arkadice ali sam malo probao demo - ne vidim tacno koja je korist od motion blur-a, a potpuno zakoci igru - 9700Pro, 2.8GHz )

Uuuu, motion blur vidis najbolje u drag race... Tipa ako si igrao Midnight Club 2 kada ga zafuras... Simpatican efekat, ali sto ti kazes ubi makinu...:(

Ma meni je taj i ovaj drugi postprocessing fx iskljucen - (light trails). Zato idem sa 8x aniso quality i 6x AA i ne pada ispod 40 fps... (1024, max) - nf7s, 512MB, 2400MHz, R9800Pro @410/730....

Hm, meni je sve ukljuceno ukljucujuci i motion blur i light trails i fps je tu oko 35. Samo na pocetku trke padne na jedno 25-26, a tokom trke zna da ode i na 60. Naravno bez AA ili Aniso, u 1024, max detalji kao sto sam rekao. Sve to na XP1900+, 1GB rama, 9600pro, kt266a, nista OC.

Dobro, to je bilo to što se tiče hardverske zahtevnosti.
Ja ću reći da je EA dao šifre i one glase:

UnCircuits: gimmesomecircuits
Drag Circuits: gimmesomedrag
Sprint Circuits: gimmesomesprints
all Drift Locations: driftdriftbaby

Petey Pablo car: gimmeppablo
Rob Zombie Car: gotcharobzombie
Mystikal Car: havyamystikal
Lost Prophets Car: needmylostprophets
Nismo Nissan Sentra SER Spec-V: givemenismo

Acura Integra Type-R: 342integra
Acura RSX Type-S: 973rsx777
Honda S2000: 667tiburon
Nissan 350Z: 350350z
Nissan Sentra SER Spec-V: 922sentra
Nissan Skyline GTR: 111skyline
Subaru Impreza 2.5 RS: 371impreza
Toyota Supra: 228supra
Eclipse: 899eclipse
Ford Focus: 119focus
Miata: 221miata
Mygolf: 334mygolf
Neon: 893neon
Peugeot: 77peugeot
RX7: 777rx7

all Level 1 Performance Parts: allmylvloneparts
Unlocks all Level 2 Performance Parts: allmylvl2parts
Unlocks all Level 2 Viusal Parts: seemylvl2parts

drift physics in all game modes: slidingwithstyle

-------------
Aktiviranje:
Uđeš u statistiku i vratiš se u glavni meni (backspace) i onda kucaš šifre!

Neko igra nfs na ps 2 ?

Evo i za njega:

all Circuit Tracks: Down, R1, R1, R1, R2, R2, R2, Square
all Drag Tracks: Right, Square, Left, R1, Square, L1, L2, R2
all Drift Tracks: Left, Left, Left, Left, Right, R2, R1, L2
all Sprint Tracks: Up, R2, R2, R2, R1, Down, Down, Down

-------------
Aktiviranje:
Samo upišeš u glavnom meniju!

OK, a sada malo o samoj igri.

Igrači su konstatovali da je nedostatak replay opcije veliki hendikep i
nadali se da to neće biti slučaj i u Underground-u. Neke je još više pogodilo to što ne postoji split screen opcija u PC verziji dok je PS2 ima!
Pa nema mogućnosti igranja u lan-u već samo preko neta, doduše za dž.

Neki drugi su ne želeći da čekaju da se EA smiluje, pokrenuli projekat
sa ciljem da se konačno skyline nađe u originalnoj verziji igre.
http://cars.ign.com/articles/435/435939p1.html
I odradiše posao!
Inače su ga naknadno ubacivali pa je neki drugi auto
morao da bude izbačen!

A najnovije je ovo sa muzikom u igri koju ne možemo izmenuti.
Prethodni nastavak nfs serijala je to dozvoljavao!

Wakizashi je napisao(la):
Uuuu, motion blur vidis najbolje u drag race... Tipa ako si igrao Midnight Club 2 kada ga zafuras... Simpatican efekat, ali sto ti kazes ubi makinu...:(
uh meni se strasno svideo motion blur u GP2.to se mora doziviti :boom:

Ja sam tek na 65 od 111 (ali sve na hard igram)... Sta ce mi sifre, da nije GO Underground rezima, ne bih ni igrao igru... Ovako je mnogo sladje :)

Cudne pojave...
kod mene na Nf7s sa privremenim XP na 1666 512mbram-a i r9700pro sve radi najnormalnije ... i to u 1280 rezoluciji.

Igra je zaista zabavna.
Ali kjad nabavim X2 i Price of Persia kapiram da cu je i zaboraviti.

Ma, kako mozes da poredis NFS sa Princom :)? Princ smori za par dana, a NFS moze uvek da se igra... Kao i colin 3 ;) (Baner, gde si?).

Igra je mnogo jaka i srednje zahtevna meni sasvim lepo radi na XP1700+@2 GHz i MX460 jest da ja ne vidim pola efekata koje vi vidite al sta ima veze vazno je da sa Skyline ganja :) ajde svako da okaci svoja kola da vidimo ko sta djira :)

Vozim Miatu, iako je Acura brzi - Miata je upravljivija. Mnogo sam se trudio da slozim boju i skinove, nabudzio sam sve na pro (ostao je josh extreme nivo za budzenje motora), a i sve je spolja nabudzeno (rating mi je 4.5 zvezdice). Jos oko 30-ak trka...

ps. ko vozi golfa 4, on je vezara najgora... (c, c, c, c, ko neko dete sam)...

Kolica

Drajvam sa S2000, brz jeeeee!!!!!! A driftujem sa Miatom, zakon je za to.
Bez sability control-a, na hard 95/111 trka.

P.S. Acura je mnogo bolja za voznju od Miate, al' kad imal level 3 upgrade za stabilnost (gume, kocnice, vesanje).

E znate sta Skyline je mama za sve mislim sto se max brzine i ubrzanja tice a da ko vozi golfa najveca je vezara :)

...

Upropastili su jako dobar online mod ovim zadnjim trainer-om ,Jebao ih super boost.
EA je stvarno neozbiljna kad nije zastitila server protiv nepozeljnih kodova.

Ime trainera je out-ntsup1trn9.zip , da i to je ono kad vam neverovatnom brzinom odmicu u multiplayeru ,taster U predstavlja super boost.

Nek se nose ******* ,ovako je bila sjajna igra u multiju!

Kako da ukljucim AA i AF u ovoj igri? Kada odem u options, pa display, ne mogu da nadjem opciju za AA i AF. Inace imam Radeon 9600pro.

Pozdrav.

izvinjavam se na gigresiji - ali ljudi, kako mozete da igrate tu ocajnu igru ? Kakve veze ima sto je sve podesivo, kakve veze ima koji je auto brzi, kakve veze imaju modovi kad je sustina (fizika i staze) UZASNA ! Imam osecaj da u igri postoji 1 staza...

Zadrzala mi se na hardu ravno 7min20sek

opti, u pitanju je arkada ako nisi primetio do sada :)

Miroslav je napisao(la):
opti, u pitanju je arkada ako nisi primetio do sada :)

Pa naravno da jeste, i tako je treba i shvatiti - ali se nekako stice utisak da su je mnogi shvatili previse ozbiljno ! ;) :p

Arkade

NFS je cista arkada, tako je treba i gledati, ako hoces realnost onda kolica i pravac Usce :D
P.S. Jedna od omiljnih voznji mi je Deathrally (igra je velika citavih 13 MB). I ima najbolji karijer mod ikad napravljen, NFSU po meni zaostaje po igrivosti za njom, al' kad nema drugih i ovaj radi pos'o. :happy:

Ma nisam ja rekao da mi treba realnost. Uostalom igrao sam sve NFS-ove. Ali ovde kao da postoji samo 1 staza, sve je nocu u gradu...potpuno bezveze, makar da ima raznih krajolika koji su bili obelezja prethodnih delova, a ono cvrc. Ne znam sta bi ovo trebalo da bude, igra koja prati 2fast2furious ? :)
Uostalom ima boljih arkada od ove...(da ne kazem cmr3 :beat:)

P.S. Miroslave, hvala sto si mi skrenuo paznju, umalo da mi promakne fakat o tipu voznje :D

Slazem se da bi igra bila dosadna da ne postoji Go Underground mod... Ovako predjem to i ne verujem da cu vise igrati. A tako je i sa Colinom 3 bilo...

Upravo tako...potpuno bezveze, ali cak i taj mod je dosadan jer se sve odvija nan naizgled istim lokacijama, a nema muke prilikom voznje tj. da se misli na krivine i sl. posto se u njih ulazi 200 na sat. Jos kad se doda i ono prikljucivanje kada kompu ne moze da se pobegne, dovoljno da covek batali...
Sta ce ovo biti, ukus mi se u zadnje vreme nesto poklapa sa maxovim :d ;)

I mene je igra smorila posle par sati. Ne vredi potrositi na nju vise od dva sata ni pod razno.

Ako je neko zainteresovan da mi proda disk sa NFS koji mu vise nije interesantan ili hoce da mi pozajmi da narezem nek me cimne na PM

Need for Speed Underground Patch #2 - Electronic Arts has released the second patch for Need for Speed Underground, recently released arcade racing game. The patch is currently only available via the game auto-update feature or at this page (ActiveX required).

http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp

Jeste da ja jos nemam igru tako da ne znam da li je ovo od neke koristi al ajd...

Vrh Dno