Šta je novo?

nfs underground pitanjce

sveti sava

Čuven
Učlanjen(a)
20.06.2003
Poena
620
Primetio sam jednu cudnu stvar a to je:

Na pojedinim nivoima i njegovim delovima kao sto je npr. u tunelu sa stubovima, igra dobije NENORMALNU brzinu, bukvalno, ne moze da se kontrolise, a po izlasku iz tunela, sve je normalno. To se desava na jos par staza (tj. njenih delova). Retko se desava, ali se desava uvek na istim mestima na nivoima.

U cemu je fazon?

pozdrav

I ja sam primetio...kao da je put u tunelu neki idealan za voznju...ma ko zna...mozda se i tripujemo :eye:

treba instalirati patch, koji znacajno usporava igru...
tj. dovodi je na normalnu brzinu.
Pre instaliranja patch-a, sekunde u igri su mi odbrojavale mnogo brze nego shto treba...

Aj da pitam ovde da ne otvaram temu novu... Igru sam zavrsio juce. E sad, u toku igre desavalo mi se da kao nagradu otvorim neki automobil koji posle ne mogu nigde da nadjem, npr. Mystical Car. Mislio sam mozda se nesto promeni kad zavrsim, ali nista.... Zna li neko nesto o ovome? Il' sam glup nesto?

Kola koja si dobio, dostupna su u QUICK RACE modu i za MULTIPLAYER, a ne mozes ih koristiti u UNDERGROUND modu.

J Lo je napisao(la):
Aj da pitam ovde da ne otvaram temu novu... Igru sam zavrsio juce. E sad, u toku igre desavalo mi se da kao nagradu otvorim neki automobil koji posle ne mogu nigde da nadjem, npr. Mystical Car. Mislio sam mozda se nesto promeni kad zavrsim, ali nista.... Zna li neko nesto o ovome? Il' sam glup nesto?

To shto si osvojio je u free ride ili tako neshto, znachi ne u tvom go underground modu.

Agilni je napisao(la):
Kola koja si dobio, dostupna su u QUICK RACE modu i za MULTIPLAYER, a ne mozes ih koristiti u UNDERGROUND modu.

Lepo reche chovek. Nisam video post.

Ja sam u Undergroundu takodje osvojio gore pomenuta kola i nikako ne mogu da ih nadjem.

@Agilni A kako da otvorim Multiplayer opciju, pa da mozemo da se vozimo u LAN-u??

jel' moze neko da postuje direktan link ka patch-u, posto me IE zeza

nfsu lan hack

_/Neo\_ je napisao(la):
@Agilni A kako da otvorim Multiplayer opciju, pa da mozemo da se vozimo u LAN-u??

zvanichno nema lan opcije, ali se pojavio lazhni net server koji "ubedi" igru da je povezana na net server, a zapravo se igra u lanu.. link

vishe o tome ovde..

deki_mg je napisao(la):
jel' moze neko da postuje direktan link ka patch-u, posto me IE zeza

Ne zeza te IE vec su rekli na official sajtu da moras pod privacy options u IE da stavis medium,a security -> medium low,a onda cekas da se sve ucitava,pa ti kaze patch aveliable,pa ondaK DOWNLOAD :) (inace to ti je sve pod Tools/Internet options...)

Ubio sam se dok nisam sve pohvato....inace cini mi se da je patch oko 7 MB,a posle toga moras da nadjes Cracked NFSU exe ver. 1.2 :)

Snadji se :) (.exe ti je oko 3MB)

danke schön

Twix je napisao(la):
...

Ne zeza te IE vec su rekli na official sajtu da moras pod privacy options u IE da stavis medium,a security -> medium low,a onda cekas da se sve ucitava,pa ti kaze patch aveliable,pa ondaK DOWNLOAD :) (inace to ti je sve pod Tools/Internet options...)

Ubio sam se dok nisam sve pohvato....inace cini mi se da je patch oko 7 MB,a posle toga moras da nadjes Cracked NFSU exe ver. 1.2 :)

Snadji se :) (.exe ti je oko 3MB)

Gde da skinem taj crack posle pecha?

sveti sava je napisao(la):
Primetio sam jednu cudnu stvar a to je:

Na pojedinim nivoima i njegovim delovima kao sto je npr. u tunelu sa stubovima, igra dobije NENORMALNU brzinu, bukvalno, ne moze da se kontrolise, a po izlasku iz tunela, sve je normalno. To se desava na jos par staza (tj. njenih delova). Retko se desava, ali se desava uvek na istim mestima na nivoima.

U cemu je fazon?

pozdrav

Koju graficku kartu imas ?
Ja verujem da je uzrok za ovu pojavu to sto kada si u tunelu broj detalja se drasticno smanjuje, znaci enviorment je znacajno obogaljen...pa stoga ti igra zapravo radi savrseno kada si u tunelu, a kada izadjes (kao i do trenutka u kome si usao u njega) igra ti zapravo radi malo usporeno - ne zaboravi da je ova igra izuzetno zahtevna...
Meni igra perfektno radi (MX-480 :mrgreen: ).
Mozda patch poboljsa neke stvari ctp;

:wave;

sveti sava je napisao(la):
Abit Ti4200 64mb...

Cudno, cudno...pa ja nemam takvih problema na mojoj masini...
To je dobra graficka karta, trebalo bi da bez problema tera NFS7 na high detaljima.
Napisi ostatak konfiguracije i verziju drajvera.

Meni sa Asus-om Gf4ti 64 mb i Bartonom na 2500+ sa 512 DDR prilicno secka... :?:

probao sam sa 44.03, 45.23 i 52.16. NFSU ide dobro, ali ima par tih fazona kao sto je tunel gde odjednom nenormalno pocne da ide. Znaci, nije da ide normalno nego NENORMALNO brzo.

ostatak: xp1700+, 512ddr, audigy,...

To sa nenormalnom brzinom popravlja update......patch 1.2.........

Pi majku mu... Jel postoji mogucjnost igranja preko neta sa novim patchom i flekovanim exe fajlom ???

Pa sam na XP-1700 i GF4MX440 (neki noname) i 512Kngstona igrao NFS i radilo je glatko a sad na R9600PRO BBA jednom recju LETIIIIII

Ajde da ne otvaram novi thread, zavrsio sam igru i posle svih 112/111 trka ??? nisu mi se otvorili svi casopisi.
Jel' ima mozda veze sto sam od otprilike 80. trke igrao na medium (do tada hard)?

Nisam ni ja uspeo sve da otvorim. A ni drugar koji je sve igrao na HARD. Verovatno trebas i trke na kojima pobedis i pokupis nagrade, da vozis opet (posto tada dobijas jos vinila i gluposti, verovatno i casopise). Ili da u svim trkama budes prvi, kao i u svakom krugu da vodis, da uvek budes prvi na startu... sto mislim da niko nije uspeo...

Choka, jel se meni chini il si pocheo da spamujesh po forumu ko lud ? ajde smiri se malo...

HEJ LJUDI,MOOLIM VAS POMOZITE MI!!! NEKA NEKO OKACI NA FORUM FAJL TRACKB1308.lzc IZ FOLDERA NFS UNDERGROUND/TRACKS POSTO MI JE OSTECEN DISK I IZGLEDA SAMO MI TAJ FAJL FALI DA ZAVRSI INSTALACIJU!!!! MOOLIM VAS!!!

Vrh Dno