Šta je novo?

Nfs:u

Avijon

Čuven
Učlanjen(a)
16.03.2002
Poena
685
Imam verziju 1.1001.0 i zanima me koji patch ili program mi je potreban da bih ga mogao igrati u mrezi??
Hvala unapred.

Nema patcha koji to resava jer nisu ugradili opciju igranja u mrezi.Ima doduse program koji ti omogucava da ti sam hostujes server i zove se nfsulan i trebalo bi da je jos uvek ovde
http://3priedez.net/nfsu/
Inace u svakom slucaju updatuj igru na najnoviju 1.40 ver.

Poslednja izmena:
Kako da se updejtuje igrica? Imam taj patch ali kad ga pokrenem trazi mi neki fajl a ja ga nemam(mislim da neki *.txt ili *.ini fajl)
pomoc
poz

Pa mozes i sa njihovog sajta direkt ili da pokusas da prekopiras patch i pokrenes ga gde je i igra instalirana.Meni se desilo da kazhe "cannot find registry entry" tip greske ali patchuje i to sve lepo radi, pishe uredno 1.40.xx...

Meni prijavi gresku... instalira se neshto... ali kad udjem u igricu i dalje mi pishe stara verzija-1.1001.0

Pa pokusaj prvo da igru reinstaliras i direkt sa default verzije idi na 1.4.0
jos jednom ti toplo preporucujem da pokusas update sa njihovog servera direkt.Ides start>programs>eagames>need for speed u...>check for update, a drugo ko zna sa kojom ti verzijom patcha pokusavas :)
Ovo je ime fajla/verzija sa kojom ja uspevam NFSU_EUROPE_PATCH_4.exe.

Poslednja izmena od urednika:
Tu verziju fajla imam.
I kod mene kuci i u igraonici istu greshu fajla prijavljuje(napominjem da ne prijavljuje nikakvu grshku sa file corrupted).
Hvala na savetima ali ja ipak chekam NFSU2 :D :D :D
POZ

Vrh Dno