Šta je novo?

NFS U klon, Juiced...

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
845
Posto je ona lepa tema nazalost zatvorena... :D

Evo jos jedna igra dobija Skyline

juice11.jpg

U pitanju je Juiced igra za PC i konzole...

ovde mozete naci i info o igri kao i jos shotova

http://www.ggmania.com/?smsid=15168

http://biz.yahoo.com/prnews/040122/nyth016_1.html

Ja kolko vidim ovo ce da bude bomba,ima masu kola a sto je najbolje sva su licencirana.Postoji budzenje licenciranim djelovima i kako oni kazu ima preko 1000 djelova za budzenje.Ako je ovo tacno...

Dzabe sve to kad je za konzole :( kao i sve ostale koje vrede neshto....

I za PC je cheers

Da trebalo je da pise za PC i konzole moja greska :D

Posto je ona lepa tema nazalost zatvorena...

Pa sta da se radi...ja lepo otvorio temu da se vidi kako je ko "uradio" svoja kolica...

A ono se pretvotilo u rat izmedju onih koji gotive japanska i nemacka vozila...al' jos kad modovi ucestvuju u offtopicu... :?

Samo me zanima kako se nastavila raspravka na redzone forumu...

Opet aktuelno!

Jel skinuo neko demo.....
Uopste nije lose!!!!

rastafarian je napisao(la):
Jel skinuo neko demo.....
Uopste nije lose!!!!

Probao sam demo, uzeo Supru, odvezao jednom i deinstalirao. Losija grafika od NFSU, nesto teza za voznju od NFSU (supra se lako okrene). Nista dok ne stigne kompletna igra.

Lukija slazem se sa tobom, ides sa Suprom malo joj taknes gas u krivinu i odes i Pi**u materinu...smijesno ;)
NEgo svejedno ocekujem puno od ove igre !!!
Pozdarv...

Po onoj slici ne bih rekao da ima losiju grafiku od nfsu, teksture i model kola mi deluju sasvim dobro!

UBR, kad sedneš u supru i dodaš gas u krivini, ona se stvarno okrene..

poenta je u tome sto se malo takne gas i ona se okrene za 360 stepeni...ako tako bude onda samo neka je zdravo ;)
Pozdarv...

realnija je od NFSU, shto moze da bude i plus i minus u zavisnosti od toga sta ocekujete od igre - meni se svidja sto se svaka kola drugacije ponasaju u demou i shto ima razlike izmedju prednje i zadnje vuche - celica prednja, supra zadnja - pogotovo kada pada kisha :)

bio je opis u SK .... a i ljudi okolo kazu da je igra odlichna...puna podesavanja automobila itd. iskreno moram da je nabavim..a veliki bi joj plus bio da ima i podrzan lan.
!

ALi jos samo da budu rezliciti zvukovi, kad bi to bilo ok onda cemo lako za sve ;)

zerbah je napisao(la):
realnija je od NFSU, shto moze da bude i plus i minus u zavisnosti od toga sta ocekujete od igre - meni se svidja sto se svaka kola drugacije ponasaju u demou i shto ima razlike izmedju prednje i zadnje vuche - celica prednja, supra zadnja - pogotovo kada pada kisha :)
U potpunosti se slazem sa upravljanjem po meni VEEELIKI PLUS u odnosu na NFSU

Nazad
Vrh Dno