Šta je novo?

NFS: MW PS2 Demo

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
715
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & CM Hyper 612 Apex Pro
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
Corsair SF1000 (ATX 3.1)
Kućište
Lian Li B4
Monitor
LG OLED C3 48"
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Danas sam sa torrent-a skinuo demo NFS: MW za PS2, pa zelim da iznesem svoje utiske o ovoj igri. U demo-u postoje dva automobila (Mazda RX-8 i BMW M3) i tri moda igre i to:

1. Tollbooth Time Trial - zadatak je za odredjeno vreme proci kroz checkpoint, a da vas pritom ne uhapsi policija.

2. Sprint Race - predstavlja klasicnu trku (sa jos tri protivnika) u kojoj je poenta proci prvi kroz cilj, a tu je opet prisutna policija koja jedva ceka da vas stavi iza brave.

3. Blacklist Rival - predstavlja drag trke sa jos jednim protivnikom.

Toliko o modovima igre koji su dostupni u demo-u.

Novost u igri predstavlja opcija Speedbreaker koja sluzi za usporavanje vremena, koja moze dobro da posluzi za izvlacenje iz nezgodnih situacija u toku trke. Kola u igri ne mogu da se slupaju, dok policijska mogu totalno da se uniste. :eyebrows: Kada se prodje (samo prvi) kroz cilj, pojavljuje se poruka da imate npr. dva minuta da pobegnete od policije i za to vreme ne smeju da vas uhvate. Organi reda nisu nimalo naivni 😉 , pa bezanje od istih zna da bude veliki problem, zato sto ih ima u velikom broju i napadaju sa svih strana. O grafici necu preterano da pisem, samo cu reci da je dosta dobra. Takodje puno reci necu trositi ni na fiziku u igri, koja nije pretrpela velike promene. Kao (malu) zamerku bih samo naveo nemogucnost promene kamere (postoji samo pogled iz treceg lica). Sama trka je puna akcije (tu prvenstveno mislim na trke i sudaranje sa policijom) i mogu slobodno da kazem da je ovo najzabavniji NFS do sada (barem meni).
Ovo su moji (prvi) utisci koje sam stekao igrajuci ovaj demo.

Pozdrav. :wave:

Poslednja izmena:
Evo ocekujemo ga svakog casa ,najavljuju ga evo dva dana...Nego Twi$ter nisi rekao glavnu stvar,kakav je zvuk??? 🙂

izgleda da demo za PC izlazi sutradan ujutru.
nemojte da me drzite za rec,ali tako se prica na stranim 4umima (iz pouzdanih izvora🙂).
mada bi smo mogli da se strpimo do 15og kada izlazi full.

M3 je napisao(la):
Evo ocekujemo ga svakog casa ,najavljuju ga evo dva dana...Nego Twi$ter nisi rekao glavnu stvar,kakav je zvuk??? 🙂
Ako mislis na soundtrack ima vec da se skine sa raznih linkova:

Tracklist

1. Hush - Fired Up (3:26)
2. Stratus - You Must Follow (Evol Intent VIP) (5:39)
3. Avenged Sevenfold - Blinded In Chains (6:34)
4. BT The Roots - Tao Of The Machine (3:17)
5. Bullet For My Valintine - Hand Of Blood (3:36)
6. Dieselboy & Kaos - Barrier Break (2:17)
7. Disturbed - Decadance (3:26)
8. DJ Spooky and Dave Lombardo - B-Side Wins Again 2005 (Featuring Chuck D) (5:33)
9. Evol Intent, Mayhem & Think Tank - Broken Sword (4:15)
10. Ils - Feed The Addiction (5:33)
11. Juvenile - Sets Go Up (4:12)
12. Lupe Fiasco - Tilted-ko (2:53)
13. Mastodon - Blood and Thunder (3:48)
14. Rock - I Am Rock (2:51)
15. Static-X - Skinnyman (3:40)
16. Styles Of Beyond - Superstars (2:32)
17. T.I. Ft Psc Dro & C - Rod - Do Ya Thang (4:20)
18. The Perceptionists - Lets Move!! (2:59)
19. The Prodigy - You Will Be Under My Wheels (3:56)

M3 je napisao(la):

Zvuk motora je dosta dobro uradjen, RX-8 i M3 imaju razlicite zvukove (sto je naravno normalno). E sad, koliko je on verno prenesen u odnosu na onaj iz stvarnosti ne znam, zato sto nisam imao priliku ni da se vozim u takvim kolima (ili bolje azdajama), a kamoli da ih ja provozam. 😀 Ne mogu da kazem da li se zvuk menja kada se motor nabudzi, zato sto u demo-u nema tuning-a. Sve u svemu zvuk je dosta dobar za jednu arkadnu voznju.

Suicide_samurai je napisao(la):
Zna neko kad ce da izadje demo za pc?

Demo za PC vec postoji (323 MB-a) na torrent-u sa koga sam skinuo ovaj demo za PS2. Nisam siguran da li radi zato sto ga nisam download-ovao.

Pozdrav. :wave:

Ovako ako sam ja dobro izracunao demo ce biti na EA-ovom ftp-u tachno u 4.00am 8-mog shto znachi za nekih 4-ipo sata 😉 U demo-u ce biti Cayman i Cayman S i Mustang....Eto toliko spremite se za download :smoke:

Nazad
Vrh Dno