Šta je novo?

NFS-MW pitanje

Universe

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
695
Instalirao sam NFS: Most wanted koji lepo radi, osim što zvuk u celoj igri kasni otprilike sekund maksimum. U FMV scenama to se i može podneti, ali u samoj igri ume da smeta kod zvučnih efekata prilikom sudara i sl.
Nisam odavno igrao nešto od NFS serijala, ali koliko se sećam u Underground-u 2 se ovo nije dešavalo.
Pokušao sam da smanjim hardware akceleraciju u directx-u, ali nije pomoglo. Zvučna je integrisana (Realtec AC97) ali nikada s njom nisam imao problema, pa me zanima ima li neko podešavanje tj neka softverska caka da se ovo sredi?
Reinstalaciju XP-a ne bih radio, drajvere za ATI x1650 sam menjao, defragmentirao hard ali bez rezultata. Komp ima 1GB rama i Athlon 2200+ procesor.

Cudno. Jel si probao sa patchovanjem igre?
To mi mirise na neki generalni problem koji bi morao da bude ispravljen na taj nacin.

U međuvremenu sam rešio problem i stvarno je zanimljivo gde je bio uzrok.
Kada sam podešavao hardvesku akceleraciju u dxdiag, obraćao sam pažnju samo na prvu sekciju sound, a nisam gledao i ostale dve sound 1 i sound 2, sa oznakom "modem line playback" #1 i #2.
Na obe mi je akcleleracija bila isključena i kad sam i tu postavio slajdere na standard, sve je proradilo kako treba.
Ne znam da li su ova dva sound odeljka tu kao zaostatak dialup modema koji nisam izvadio iz mašine kad sam uveo adsl ili je to deo mogućnosti samog zvučnog čipa, pošto vidim da pod type piše da se te dve opcije emuliraju.
Sve u svemu stvar je sređena, pa ako neko bude imao sličan problem, bar da zna gde da traži uzrok.

Pitanje

Ja imam problem sa ubacenim autom u pitanju je Renault 18 turbo koji je umesto pontiac GTO.Radi se o sledecem nabudzio sam mu motor i sve ostale *******cije oko performance ali i daljle ide isto,zna li neko moze li se ovo sreditikako da ide brzo ako je nabudzen,ja sam ga dakle nabuzio ali opet ide sporo.Zna li mozda neko u cemu je stvar?:smash:

Vrh Dno