Šta je novo?

NFS: Most Wanted?

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Kada se ocekuje ovaj nastavak?

POZ :wave:

Krajem godine...Ne znam tacno koje 🙂🙂🙂
Salim se,mislim da sam negde procitao da bi trebalo krajem 2005.

Ja sam mislio da ce biti dosta ranije, ali krajem godine... :wall: :S: Steta... 🙁

Pa poslednja tri nastavka NFS serijala su stizala u novembru.

jel ste videli intro...kad lik przi BMW pffffff brooka

Mnogo jako izgleda. :guitar:
Konacno vracaju BMW u igru! :banana:

Koliko sam nacuo trebalo bi u kasnu jesen ili krajem godine.Moja procena je januar naredne.

Wolfman je napisao(la):
Koliko sam nacuo trebalo bi u kasnu jesen ili krajem godine.Moja procena je januar naredne.

Nema sanse! Uvek je izlazila u novembru, a i politika im je da se pojavi pre katolickog Bozica.

Poslednja izmena:
eternity je napisao(la):
I ja to kazem...nemogu iscekat da ga istaliram...vrrr...necemom sad o tome 🙂

Kolko se zna samo su rekli cetvrti kvartal...zar ne?!?

eternity je napisao(la):

Kakve veze ima, napishi BMW na monitoru i vozi bilo koji auto 😉

Stvarno jedva cekam da izadje. Ako bude izgledala onako kako izgleda na screenshot-ovima koje ja imam onda ce da bude brooka! :banana:

Kolko ovaj tred u proseku ima godina? 11? Mislim, ok su NFS igre oduvek bile, ali bre, nisu tolike da se žudi za njima... i kakve veze ima grafika sa kvalitetom igre. Baš ste bre mazohisti, volite da vam neko izvlači pare iz džepova bi ste igrali vertexe i gluposti...

Ma da... a bitno je da su svi spremni da ti vade džigericu, na spomen činjenice da u stvari konzola služi za igranje... Al da ne skrećem sad sa teme...

Bane® je napisao(la):
Kolko ovaj tred u proseku ima godina? 11? Mislim, ok su NFS igre oduvek bile, ali bre, nisu tolike da se žudi za njima... i kakve veze ima grafika sa kvalitetom igre. Baš ste bre mazohisti, volite da vam neko izvlači pare iz džepova bi ste igrali vertexe i gluposti...

Sto mazohisti, sto ne bi igrali vertexe za 100 dindzi po disku...
Nego ja ne shvatam kako oni u inostranstvu kupuju original ovakve igre.. :wall: :d

100 dindži disk i grafička karta od 250 evra = solidna plata kod nas

pricacemo kada dodje, verovatno ce biti kao i prethodni deo >> kiceraj<<

Agr3ssor je napisao(la):
pricacemo kada dodje, verovatno ce biti kao i prethodni deo >> kiceraj<<

LOL!!! 😀 :d 😀

Pozdrav Agr3ssore :wave:

A znaci arkada kao i ostale sad sam procitao po netu.Onako po prvinm fotkama grafika nece biti nesto extra mada samo neka aTmosvera bude kako valja i zvuk NARAVNO 😉

Ja sam se bash nadao da ce biti simulacija 😀

Imash na netu nekoliko trailera sa ingame "akcijom", pa mozesh da vidish kako ce biti isti kao NFSU, samo sa murijom 🙂

Bane® je napisao(la):

Koja bre graficka karta od 250€ kad za 60€ moze da se uzme R9550 koji sve to moze da prikaze u full detaljima i gotovo?

Bane® je napisao(la):

da nemamo ne bi izdvajali 🙂 prema tome.....dabome 🙂

A ni jedna ne moze u zakucanih 60fps, ili bilo kojih zakucanih fps 😉

A otkud znaš da na Soniju ima 60 frejmova zakucano? 🙂 Mislim, ako ćemo tom logikom, i ja na mom monitoru imam 75 frejmova zakucano da zakucanije ne mož' biti :d

Pa mozda kad jednom uporedish soni vs D3D i provalish da je tako 😉
Ne kazem da sve igre imaju 60fps zakucano, ali srecom su retke dobre igre gde to nije sluchaj (sad mogu da se setim samo GTA:SA da nema zakucano, ali to je zbog streaminga, i ni jedan GTA do sada nije imao fluidni fps ma na kojoj mashini radio)...
Ako si nekada igrao neshto u glide-u, a znam da jesi, onda znash o chemu pricham 😉
Na PCu mozesh da imash 100fps average, ali to znachi 20-200, i to je mnogo loshiji osecaj od ovih 60 zakucanih koji deluju ko 100 zakucanih 🙂

Voodoo, da ti je od tih 5 hiljada postova svaki 100i bio koristan, ovaj forum bi bio najbolji na svetu...

driver je napisao(la):
A ni jedna ne moze u zakucanih 60fps, ili bilo kojih zakucanih fps 😉

Naravno da moze, oboris rezoluciju u 512*384 ili plafon 640*480 kao na Sonyju i nema sanse da u bilo kojoj igri fps padne ispod 60, ne u proseku vec uopste
Eventualno ako ti je bas do filinga izbacis sliku na tv i gotovo, bice i bolja grafika nego na Sonyju jer se vise detalja prikazuje u pc verzijama igara :d

Nazad
Vrh Dno