Šta je novo?

NFS: Most Wanted

pa kad si vec toliko nalozen na tu krdzavu M3 onda bi bar mogao da znash da ona nema turbinu nego V8 motor sa 350 konja,ali nema veze,lozi se i dalje,i znaj da ce svaka Impreza je pojede kako hoce...:wall: :wall: :wall:

al njasmeshnije mi je ovo-ono pevanje turbine...mmmmmmmm...skinuto skroz:D:D,ne znam samo odakle je skinuto:S: :smash: :p

BMW E46 M3 - 343KS/V6 motor
BMW E46 M3 CSL Limited Edition - 360KS/V6 motor
BMW E46 M3 GT-R Limited Edition (postoje samo 10 u svetu) - 444KS/V8 motor

Tjuneri su tjuneri, M3 nije za to ;)

Mada kad vidim sredjen M3, radije bih to da vozim nego nabudzenog japanca... A personal taste, i guess :)

brate, to je stvar budzeta, a ne ukusa. I ja bi pre vozio ferari enzo nego m3, ali ***.

ja nebi bas enzo ali bi mi bio dosta BMW E46 M3 - 343KS/V6 motor ili nissan SKY LINE

jel zna neko da li SKY LINE seriski ili limited edition i koliko kosta pored sky line moze samo da dodje lancer evo od japnaca mada i 350z
a da muscle je muscle nemoze protiv gore pomenutih ali ***

Za Golfa mozda i nisi u pravu ;)

art_19977_2_01.jpg

Volkswagen Golf W12 650 (650KS, 750Nm, 325km/h)

:hair: :hair: :hair:

wow

....tata, tata, kupi mi golf 5, to je mali autic ne mozhe to brzo da se vozi :d

Poslednja izmena:
ja nebi bas enzo ali bi mi bio dosta BMW E46 M3 - 343KS/V6 motor ili nissan SKY LINE

jel zna neko da li SKY LINE seriski ili limited edition i koliko kosta pored sky line moze samo da dodje lancer evo od japnaca mada i 350z
a da muscle je muscle nemoze protiv gore pomenutih ali ***

prvo mala ispravkica(dobronamerna naravno) SKYLINE se pishe zajedno...
Kod nas ima samo jedan Sky kolko ja znam i to ga vozi neka riba/zena...

A nisam razumeo neshto bash pitanje,kao da si izostavio neki deo pa je sve malo zbunjujuce?:wave:

Jel zna neko da li SKYLINE seriski ili limited edition i koliko kosta pored SKYLINE
to je bilo pitanje?
:D :d :)
Je si to kod nas video SKYLINE imam ja druga koji bi im olizao bez problema

Ej ljudi igrao sam MW pre nekih godinu i po mozda i vishe ali je nisam zavrshio zbog stare graficke cini mi se, ali nije ni bitno oustalom, sacuvao save-ove i sad sam se setio da je ponovo pokrenem.
Ali u ranijim voznjama sam obavezno onim likovima sa blackliste nakon pobede uzimao kola , a sad ne mogu da se setim kako?
Pa kako beshe<>?

Morash da potrefish pink slip karticu od one 3 koje ti ponudi nakon shto pobedish nekog sa liste.
P.S. M3 Rulez, Golf je propo :D

BMW E46 M3 - 343KS/V6 motor
BMW E46 M3 CSL Limited Edition - 360KS/V6 motor
BMW E46 M3 GT-R Limited Edition (postoje samo 10 u svetu) - 444KS/V8 motor

Tjuneri su tjuneri, M3 nije za to ;)

Mada kad vidim sredjen M3, radije bih to da vozim nego nabudzenog japanca... A personal taste, i guess :)

cekaj, zar BMW nije imao rednog sestaka :trust:

Ja sam u mw budzio aston martina ... ih kakav je bio, akasnije kada vise nisam znao sta cu sa parama tako sam nabudzio golfa da je to bilo ne zdravo(ali o5 nije bio jaci od astona)... m3 i ja gotivim ... a ako vam je do gledanja karere u bg-u, ako znate gde je vojislava ilica , ja tamo stalno vidjam kareru a pored nje i Hamer

Ali u ranijim voznjama sam obavezno onim likovima sa blackliste nakon pobede uzimao kola , a sad ne mogu da se setim kako?
Pa kako beshe<>?

Birash izmedju tri 'dzokera' (s' leve strane), najcheshce je (tzv. "pink slip") - karta u sredini! ,
Skoro sam igrao MW, ali sam se zeshce smorio i prekinuo na 3-4 lika do kraja...

Poslednja izmena:
da, ta poslednja misija i bila daleko laksa da se moze voziti auto po izboru, u mom slucaju carera GT :p Onaj M3 ima jadan handling

Deco sha se svadjate, Golfic ili eventualno Clio bi bili napogodniji za kraj (a i za celu igru BTW) imaju odlichan handling (pogotovo golf), a i top speed im je za respect (naravno samo u NFS-u) :)

Jedina stvar koja valja u tom Most Wantedu je BMW M3 GTR

Pitajte autore igre :p Ja sam davno to igrao, i poceo sam sa belim Puntom na kojeg sam nabudzio sve sto se moglo nabudziti. Svi parametri su bili na maximumu, tako da je imao bolje performanse nego bilo koji drugi auto. E sad, nisam ja kriv sto su programeri to tako napravili.

jednu stvar sam skontao, a to je, iako kad su svi oni pokazivaci za performanse kola na max, ne ide svaki auto isto. recimo golf na max i carrera na max ne idu isto, carrera je dosta brza, bukvalno pipnes gas i ides 250, dok golfu treba (imao sam oba auta) vishe...Punta nisam probao pa ne mogu da tvrdim nista.

Punto ima nenormalno dobar handling kad se max tjunira. Ja sam celu igru presho sa Puntom. Ali ubedljivo su mi najzanimljviji BMW M3 i Subaru Impreza jer mogu da driftuju do beskonachnosti :D

gx-x, stoka od brata je izbrisala, pa ne mogu ponovo da probam, ali znam da mi je Punto bio mnogo bolji od ovih koje sam uzimao sa Pink Slip-ovima. Ivane, za bezanje od murije je bitniji handling ;)

gx-x, stoka od brata je izbrisala, pa ne mogu ponovo da probam, ali znam da mi je Punto bio mnogo bolji od ovih koje sam uzimao sa Pink Slip-ovima. Ivane, za bezanje od murije je bitniji handling ;)

Ja sam za bezanje koristio Mustanga, solidno nabudzenog - nista bez tone u nosu za probijanje barijera ;)

ali kola koja si dobijao nisu imala special parts itd itd. Ti na puntu sigurno jesi imao bar 2-3 special upgrade part-a

igricu mozesh preci sa 3 auta lagano :D
prvo chevy do eclipse sa eclipsom sa lvl 1 tuningom do porshe 911 turbo s, ostalo je maciji kasalj
nista brate bez porshea jede malu djecu mislim iskljucivo na ovaj model ostali su krsh
bar za mene :D

Ma igrica sigurno moze da se predje, bez obzira kojim automobilom zapocnes. Ja sam poceo sa Puntom, nabudzio mu sve moguce stvari, i koliko se secam - najvise sam ga preferirao.

Posle unistalla Prostreeta, pokusao sam da instaliram MW, i dobijam poruku da moram da instaliram DX9.0c, koji ja imam instaliran i ponovo sam instalirao, ali opet dobijam isti poruku i igra nece da se instalira, da li je neko imao ovakav problem i kako ga je resio? I da li neko ima ideju kako ovo resiti?

ona prva ***** da ne pominjem...

underground 1, hm, gde je lutanje po gradu...

najjaci deo nfs-a je Underground 2, zbog neonki...:D

mw, govnasta murija...

carbon najkraci...

pro street, srednje zalostan...

ukrtatko ceo serijal...

ona prva ***** da ne pominjem...

underground 1, hm, gde je lutanje po gradu...

najjaci deo nfs-a je Underground 2, zbog neonki...:D

mw, govnasta murija...

carbon najkraci...

pro street, srednje zalostan...

ukrtatko ceo serijal...

Od NFS: Underground, serijal je krenuo stranputicom, sve krshic do krshica. (ajd, MW moze i da prodje)

Poslednja izmena:
A preterujete ljudi, osim pro street-a sve ostale sam igrao i prelazio (osecam 80% vas takodje), mana imaju al opet se odigraju do kraja, da nema NFS serijala pitam se dal bi voznje uopste i igrao...
Mada sam se jedno vreme zadrzao na colin mcrae-u.
Naravno uvek su tu extremni ljubitelji simulacija voznje, njih ovde ni ne racunam...

P.S. uvek sam raspolozen za neke predloge simpaticnih voznji...

od undergrounda do sada, prostreet je MENI za 3 koplja bolji od svega toga, MW je bio onako, interesantan, UG2 i carbon su.... :)

kakve sad to ima veze ? Budzi se mazda "astina" (323F iz 96-97), ima na netu par komada sa twin-turbo, ECU budz i sve ostalo, doterane na 240+ bhp na 1300 i kusur kg - PA ? :) M3 je dobar auto, ali u ulicnim trkama i budzenju on nema sta da traiz pored japanaca i kraj. stock nissan skyline ili mitsu evo 8 ga jedu na trkackim stazama...kolko god ga budzio. Pretezak je auto. To je fancy sports car, nikada nista vise od toga nece biti. Pa zaboga, budzen s2000 ga jede kad god oces (vs budzen m3) za manje para...Odlican je to auto ali...daleko od tuning masine

Vidi imam problem auto nece da mi se nabudzi stavio sam mu engine i te *******cije ali nista opet ide isto u pitanju je renault 18 koji je umesto pontiac GTO.Zna li neko problem da resi?:wall:

Nazad
Vrh Dno