Gidra85
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 650
Skinuo sam driver-e za nForce4 i presnimio driver-e za S-ATA RAID na disketu. Pokrenuo sam setup Win-a, i sve sam lepo instalirao (F6). Medjutim sve je teklo kako treba dok se nije zavrsila instalacija i kada je trebao po prvi put da udje u Windows x64. Posle inicijalizacije driver-a za S-ATA RAID (bela traka pre podizanja Win-a) dolazi do restartovanja masine. I tako stalno. Sva sreca pa mi ostala i jedna disketa gde sam jos ranije presnimo driver-e za S-ATA RAID za nForce3, i sada sve radi. U samom Windows-u sam instalirao nForce4 driver-e i radi.
Da li neko zna u cemu je problem?
E da, nevezano za ovo gore, da li neko zna kada uzmem oficijalne nForce3 driver-e 6.25 beta i kada iz njih presnimim S-ATA RAID driver-e na disketu. U setup-u mi trazi neka dva fajla .cab kojih nema. Ja tu stavim skip file i sve prodje kako treba. Tih fajlova je bilo kada sam presnimio driver-e iz nForce4 driver-a. 😀 Ali sta vredi kada mi restaruju masinu. 🙁
POZ :wave:
Da li neko zna u cemu je problem?
E da, nevezano za ovo gore, da li neko zna kada uzmem oficijalne nForce3 driver-e 6.25 beta i kada iz njih presnimim S-ATA RAID driver-e na disketu. U setup-u mi trazi neka dva fajla .cab kojih nema. Ja tu stavim skip file i sve prodje kako treba. Tih fajlova je bilo kada sam presnimio driver-e iz nForce4 driver-a. 😀 Ali sta vredi kada mi restaruju masinu. 🙁
POZ :wave:
Poslednja izmena: