milenkoc23
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2003
- Poena
- 619
Ajde ljudi hocu sve da znam, pre svega koja je bolja za OC, koja kako moze da se moduje da bi se postigli bolji rezultati...
moj glas definitivno ide za EPoX 8RDA+. Imam ga kući (rev 1.1) i radi savršeno!milenkoc23 je napisao(la):Ajde ljudi hocu sve da znam, pre svega koja je bolja za OC, koja kako moze da se moduje da bi se postigli bolji rezultati...
MAD_MUzzY je napisao(la):Definitivno Abit NF7/nf7-s ...
Do 280?! Bangavi MSI?!! :shock:<Mancha> je napisao(la):Jos kada bi ti se nakon restarta probudila na tom fsb-u, sto bi to bilo lepo. Al` nazalost nece. Kao ni Epox. Po toj logici, kt3v je sampionska ploca, ima fsb do 280. Ajd sad svi trk u prodavnicu i uzimajte kt3v.
milenkoc23 je napisao(la):Ajde ljudi hocu sve da znam, pre svega koja je bolja za OC, koja kako moze da se moduje da bi se postigli bolji rezultati...
Care, ljudi izgleda mesaju dva pojma. Jedno je koliko ti Bios dozvoljava promenu magistrale a drugo je koliko ploca zaista moze da podrzi.CAR je napisao(la):Do 280?! Bangavi MSI?!! :shock:
Neverovatno!!! :zgran:
Jes da nema veze sa zivotom, ali opet 280...
milenkoc23, odgovor za tebe... Po meni, 8RDA+, sa modovanjem. Koje je obavezno za stvarno visok FSB.
Inace, sacekaj ti jos malo i ovog NF7 rev. 1.2, vidi kakav je, pa onda ruku u dzep...
Naravno... pisalo je meni na KR-u i 250, pa ploca nije mogla preko 210.Miroslav je napisao(la):Care, ljudi izgleda mesaju dva pojma. Jedno je koliko ti Bios dozvoljava promenu magistrale a drugo je koliko ploca zaista moze da podrzi.
Znam, znam, secam se toga... Ti si bese imao nekog GB-a, pa si pricao kako imas u biosu do 350?Miroslav je napisao(la):GA u svojim biosima na plocama 7VRX rev2 i VAV u Biosu daje mogucnost do 355fsb ako se secam dobro.
CAR je napisao(la):GB i 350...
Pre ce biti 150! :beat:
Daj ti meni neki direktan link za to... da se ne akam sa google-om. Al' nemoj da bude samo jedan lik, koji je jedva nategao 225 :hump:Darko je napisao(la):Care, prvo i prvo, revizija 1.2 je stigla u grad...
Drugo, pretrazi google za rezultate klokovanja NF7S-a, pa ces videti ko je bio u pravu... Mislim, kad vec neces da mi pozajmis corsaira? Ni na 5 min? Plizz..?![]()
Darko je napisao(la):Evo koja ploca je bolja:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?threadid=25005
Aca je napisao(la):Niko tebi nije kriv sto si se istrcavao sa kupovinom kao zdrebe pred rudu. :d:d Evo od danas ce domaci MrIceeda testira NF7S pa da vidimo sta ume i zna.
![]()
DADE je napisao(la):Pa zar nisi ti aco izmodovao taj abitov nforce2? Gde su rezultati? Hvalite pocu a nigde ni jedan rezultat?!![]()
Pozdrav:wave;
CAR je napisao(la):
Nizak udarac...
Jos ja pomislio da nije onaj roundup nF2 ploca koji je Peca najavljivao, kad ono... moj thread!![]()
Ja se nisam istrcavao. Sta sam hteo, to sam i uzeoAca je napisao(la):Niko tebi nije kriv sto si se istrcavao sa kupovinom kao zdrebe pred rudu. :d:d Evo od danas ce domaci MrIceeda testira NF7S pa da vidimo sta ume i zna.
![]()
Hocu... sa zadovoljstvom. U svakom slucaju, ja nikad nisam ni govorio da je losiji od Live!-a.Darko je napisao(la):E j... ga; da znas samo kako ja uzivam u zvuku... Kad bolje razmislim otvoricu sada thread o kvalitetu zvuka na NF7-S. Procitaj... Bolji je svakako od LIVE-a...![]()
Morao bi stvarno da pocnes bolje da se informises... malo, malo, pa se izletis. EPoX IMA Clear CMOS jumper (naravno) i nalazi se odmah pored biosa, iznad baterije (opet naravno).Darko je napisao(la):U svakom slucaju ploca ima CCMOS jumper (koji epox, jelda, nema?) pa i ako se pretera u OC, nije frka.
cheers
Darko je napisao(la):E j... ga; da znas samo kako ja uzivam u zvuku... Kad bolje razmislim otvoricu sada thread o kvalitetu zvuka na NF7-S. Procitaj... Bolji je svakako od LIVE-a...![]()
Evo i ja imam Corsaira,i jel mogu ja da ti BANEM:boom: ?Darko je napisao(la):Ozbiljan sam. Ali stvarno - ne ubijam, ne kradem; pa ako neko ima volje i strpljenja neka bane na kafu ili pivo pa da probamo. U svakom slucaju ploca ima CCMOS jumper (koji epox, jelda, nema?) pa i ako se pretera u OC, nije frka.
cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari