Mozda je bez veze sto podizem post iz mrtvih posle duzeg vremena ali bolje ikad nego nikad. Situacija je sledeca: imam poslednje drajvere za Abit NF-S skinute sa sajta, poslednju verziju biosa, i Pinnacle 5.5 drajvere. Instalirao sam Windows xp Professional ali probleme po pitanju desinhronizacije audio-video kada snimam u mpeg2 imam i dalje. Ista stvar je i sa Windvr-om i sa Power VCRII. Virtual vcr i grebovanje u bilo koji drugi kodek radi. Zanimljivo je da verzija drajvera 5.1 snima bez problema ali zato pravi razne probleme sa Windowsom i kao takva je neprihvatljiva. Na internetu i na Pinnacle-ovom forumu ima svakakvih resenja ali nijedno pravo. Mozda je u pitanju softverski konflikt, neki okrivljuju Nero, ali nisam uspeo i to da probam. Zaista me zanima o cemu se radi ali priznajem da sam vec i digao ruke. Inace, po pitanju poredjenja izmedju XP-a i Windows-a 2000, bolji je XP.Hteo sam da probam sa sp4 za win2000 ali je velik oko 600mb, pa je logicnije da umesto toga instaliram novi Windows. XP je brzi, stabilniji, ali i Windows 2000 je super ako ga ne preptrpas programima.Sada, kada sam probao oba ne preporucujemti uopste da se vratis na 2000.
Pozdrav.