Šta je novo?

Nforce2 highscore

creator

Čuven
Učlanjen(a)
22.02.2003
Poena
601
Cpu amd tbred -b 1700+ @ 2420 mhz 1.975v
MB epox 8rda+ no mod pcb rev 1.1
Memory Samsung DDR 333 @ 220 fsb sync @ 2.77v 6-2-3-2.5
Video Abit gforce ti 4200 @ core/mem 320/620 @ 1.6 @ 83 mhz
Drivers 41.09
Windows XP
3d mark 2001 se

Da bi ovo postigao morao sam da otvorim prozor na 1h

Supplied by LAX

Prosto neverovatan rezultat sa tim memorijskim setovanjima,toliko neverovatan da spada u SF.Razumeo bih da je veci clock karte ali ovo je zaista fantasticno😕 .
Ja bih predlozio da se ovaj rezultat okaci na Paradigmin sajt kao apsolutni rekord koji ne verujem da neko moze skoro da obori sa Ti4200😕 😕 .

creator je napisao(la):
Cpu amd tbred -b 1700+ @ 2420 mhz 1.975v
MB epox 8rda+ no mod pcb rev 1.1
Video Abit gforce ti 4200 @ core/mem 320/620 @ 1.6 @ 83 mhz
Drivers 41.09
Windows XP
3d mark 2001 se

Da bi ovo postigao morao sam da otvorim prozor na 1h

Supplied by LAX

Onih 83 mhz je agp?

SVAKA CAST!
Stvarno fenomenalan o/c i cpu-a i memorije i graficke!

Re: Re: Re: Nforce2 highscore

creator je napisao(la):
da

Probao si da dignes napon na memoriji na max (2.9v) i da stavis neko od setovanja na ostrije?
Stavio si fan da duva na chipset? (kod mene se na visokoj magistrali usijava pa sam stavio osmicu...)

Pozdrav :wave;

Re: Re: Re: Re: Nforce2 highscore

DADE je napisao(la):
Probao si da dignes napon na memoriji na max (2.9v) i da stavis neko od setovanja na ostrije?
Stavio si fan da duva na chipset? (kod mene se na visokoj magistrali usijava pa sam stavio osmicu...)

Pozdrav :wave;

Probao sam ali nece da mi radi kako treba memoria ako dignem voltazu kao da joj smeta, mislim da joj je ovo plafon posto je mem hladna
na chipset nisam stavio nista ali bi trebao ima screenshot temperatura ploce mi je bila 65 c ako nelaze senzor

Re: Re: Re: Re: Re: Nforce2 highscore

creator je napisao(la):
Probao sam ali nece da mi radi kako treba memoria ako dignem voltazu kao da joj smeta, mislim da joj je ovo plafon posto je mem hladna
na chipset nisam stavio nista ali bi trebao ima screenshot temperatura ploce mi je bila 65 c ako nelaze senzor

Obavezno stavi nesto na chipset, utice na stabilnost kod visokih frekvencija, a kad sam stavio kod mene fan na chipset senzor je pokazivao i nizu temp. na cpu?😕

Da li si imao nekih problema sa ovom plocom?

Pozdrav:wave;

Nazad
Vrh Dno