Šta je novo?

nForce2 Drivers 2.78 XP

Ivan teh King

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2002
Poena
685
Moja oprema  
Mobilni telefon
OnePlus Nord 2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Da li je neko probao ove drajvere i da li su bolji od 2.03? Znam da je bilo dosta problema sa 2.41 i 2.42! A slucajno sam otkrio i ove sada!
Ima ovde samo za XP http://download.guru3d.com/

NVIDIA nFORCE System Drivers version 2.78

Audio driver 3.34 (WHQL'd)

Audio utilities 3.17

Network driver 3.13 (WHQL'd)

GART driver 2.78 (WHQL'd)

SMBus driver 2.75 (WHQL'd)

Memory controller driver 2.75 (WHQL'd)

IDE driver 2.70 In The Box (WHQL'd)

IDE driver 3.07 Full Driver

Installer 3.22

This acrhive originated from MSI yet should work with any NFORCE based mainboard.

Creator: NVIDIA
Version: 2.78
Date Added: 6:22 PM 6/13/03
Last Download: 10:55 AM 7/6/03
Rating: 5.55/10 (47 votes)
Downloads: 8078
File Size: 12.5 MB

Ja ih drzim i OK-su (u smislu da nemam problema).

Instalirao sam ih i nemam nikakvih problema. Sa 2.41 mi nije prepoznavao cd-rom, ali sa ovim je sve u redu.

Kod mene su radili ok dok mi se nije desila glupost sa napajanjem, sada mi ta masina ne radi.

Jer ste prvo deinstalirali stare ili mogu da se instaliraju preko ???

Mozes slobodno instalirati preko i sve je ok!

Samo na mojoj ASUS A7N8X posle instalacije tih novih drajvera, morao sam opet da instaliram REALTEC drajvere za zvuk. Jer sama A7N8X ima shugav zvuk, a sa ovim dobije se malo bolje. A kad bude malo parica opet vise mozda i uzmem neku Terratec 7.1:))

Sad sam video na guru3d verziju 3.44. Ali nesto mi je sumnjivo posto su samo 2 i nesto mb.

Audio driver 3.42 (WHQL)
Ethernet driver 3.39
GART driver 3.34 (WHQL pending)
IDE driver (In-the-box) 2.70 (WHQL)
IDE driver (Full) 3.44
Installer 3.44

A sto se mi u opste mucimo oko tih drajvera, da dobijemo 5% ubrzanja i gomilu glavobolja zbog instalacije i reinstalacije, ako radi ne diraj sto rece DeanXP (samo sto je to a engleskom) :rtfm:

Novi 3.44 nForce2 drajveri:

Audio driver 3.42 (WHQL)
Ethernet driver 3.39
GART driver 3.34 (WHQL pending)
IDE driver (In-the-box) 2.70 (WHQL)
IDE driver (Full) 3.44
Installer 3.44

http://fernando.darocha.free.fr/nforce_xp-344.exe

Ovi 3.44 drajveri lepo rade, nisam primetio nikakav bag.
Moja preporuka za njih.

Da vidimo rezultate, ako valja da stavim pogotovu sto su ovde "pravi" IDE drajveri.

Lukija je napisao(la):
Da vidimo rezultate, ako valja da stavim pogotovu sto su ovde "pravi" IDE drajveri.

Ja ne testiram moj HD jer je malo bajat (Quantum 30GB ATA-100).
Za sada sve normalno radi. Mislim da bi slobodno mogao da ih instaliras.

kod mene ovi najnoviji drajveri ne rade :( samo mi prilikom bootovanja izbaci plavi ekran a onda sledi reset :(

Aman-zaman, ljudi! Vi bas zapeli da izigravate zamorcice u nVidijinom Beta programu. Sacekajte finalnu verziju i ustedite sebi zivce!

I ja sam dobio BSOD, stavio sam IDE drajvere i zeznuo se. Vratio sam se na 2.78.

Lukija je napisao(la):
I ja sam dobio BSOD, stavio sam IDE drajvere i zeznuo se. Vratio sam se na 2.78.

A kod mene sve sljaka ko podmazano.
Do ove 3.44 verzije, koristio sam 2.41 bez ikakvih problema (i to na "starom" XP-u koji je radio jos sa VIA 133A plocom pa zatim sa nForce2 a posle sam ih instalirao na svezem XP-u i evo sad ih pregazio sa 3.44).

Nazad
Vrh Dno