Šta je novo?

nForce ATA driver 4.24 ne radi.

• Začetnik teme Začetnik teme Artz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Svi driveri iz nForce verzije 4.24 rade osim IDE driver -a.
U Device Manageru nije izlistao uredjaje, tj sve grane su zasivljene i pise no device. Usput ne radi ni StandBy. Obican MS Ide driver radi normalno.
Jel zna neko u cemu je problem i kako da ga resim?

Artz je napisao(la):
Svi driveri iz nForce verzije 4.24 rade osim IDE driver -a.
U Device Manageru nije izlistao uredjaje, tj sve grane su zasivljene i pise no device. Usput ne radi ni StandBy. Obican MS Ide driver radi normalno.
Jel zna neko u cemu je problem i kako da ga resim?

Pretpostavljam da si probao i SW i "obicne" drajvere (ono kada te pita da li zelis da instalira SW driver)?

shagrath je napisao(la):
Pretpostavljam da si probao i SW i "obicne" drajvere (ono kada te pita da li zelis da instalira SW driver)?

SW driver -e? Koja je razlika? Samo kad me pita da li hocu da instaliram IDE driver -e kazem da. Cak sam i probao rucno iz device manager -a i opet isto.

Artz je napisao(la):
SW driver -e? Koja je razlika? Samo kad me pita da li hocu da instaliram IDE driver -e kazem da. Cak sam i probao rucno iz device manager -a i opet isto.

Pa probaj da kazes "ne" i instalirace standardni nforce2 ide drajver umesto SW (koji bi trebalo da daje bolje performanse ali ja u praksi i nisam primetio razliku osim sto neki programi sa za grebovanje umeju da se zbune kad je SW drajver instaliran, a sa starijim verzijama mi se desavalo i da mi ne prepozna CDRW)

Nazad
Vrh Dno